Στο νέο κατάστημα της Konte Colours στο Χλάνδρι θα βρείτε επώνυμες μάρκες χρωμάτων αυτοκινήτων και υλικών επαναβαφής, όπως τα προϊόντα της Cromax και Spies Hecker.

Κορυφαίο κατάστημα χρωμάτων & προϊόντων περιποίησης

1268 Επισκέψεις στο άρθρο

Το κατάστημα του κ. Κοντέλη προσφέρει μοναδικές λύσεις για το Αυτοκίνητο, τη Μοτοσυκλέτα και το Σκάφος διαθέτοντας προϊόντα βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας. Φυσικά και τα απαραίτητα εργαλεία.

HB BODY ABEE
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
Αν έχεις γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσεις το όχημα σου ή ενδεχομένως να κάνεις επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνεις ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο επαγγελματία για να στο βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της Konte Colours.  

Στο νέο κατάστημα  της Konte Colours στο Χαλάνδρι (που εξυπηρετεί επαγγελματίες & ιδιώτες) θα βρείτε επώνυμα χρώματα αυτοκινήτων & προϊόντων περιποίησης.


Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στo Χαλάνδρι τα στελέχη της εταιρίας, προσφέρουν μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου ( ή του σκάφους, μηχανής, μηχανήματος, κλπ).

Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,


Στην Konte Colours θα βρείτε επώνυμες μάρκες χρωμάτων αυτοκινήτων και υλικών επαναβαφής για άψογο αποτέλεσμα.

Καλύπτει κάθε ανάγκη βαφής-περιποίησης. Διαθέτει μεγάλη γκάμα σε χρώματα, βερνίκια, αστάρια, εργαλεία βαφής και πάσης φύσης προϊόντα Βάφης & Επισκευής Αυτοκινήτων (μα και Οικοδομής). Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της επιχείρησης εστιάζει στην ποιότητα και στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΕΛΗ Ο.Ε. – KONTE COLOURS
Εμπόριο χρωμάτων Auto-Moto-σκαφών. Ηρακλείτου 93 – Χαλάνδρι 2106981785,
e-mail: [email protected] Στέλιος & Γιώργος Κοντέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ