Λειαντικά με εγγύηση από την Smirdex

5317 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Smirdex αποτελεί μια από τις εταιρίες ηγέτες στο χώρο κατασκευής λειαντικών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

PAPADIMITRIOU
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Σε συνολική επιφάνεια έκτασης 32,000m2, της οποίας τα 16.000m2 αποτελούν κεκαλυμμένη επιφάνεια, η Smirdex παράγει ποιοτικά λειαντικά από το 1981.

Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση του ειδικευμένου προσωπικού της, η εταιρεία Smirdex κατάφερε να μεγαλώσει και να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας του κλάδου της. Πρόσφατα εγκατέστησε μια νέα εξελιγμένη τεχνολογικά γραμμή παραγωγής πλάτους 1500mm αυξάνοντας έτσι την παραγωγική δυνατότητα στα 40000m2 ανα βάρδια.

Σήμερα, η επιχείρηση εξάγει σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.
Το 85% της παραγωγής της αποστέλλεται στο εξωτερικό και το 15% διατίθεται στην ελληνική αγορά.

Ο κύριος στόχος της Smirdex είναι να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία και για τον λόγω αυτό επενδύουν συνεχώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη.
Ανοιχτή σε νέες και εξελισσόμενες ιδέες και παρακολουθώντας στενά την παγκόσμια αγορά, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.
Ο έλεγχος ποιότητας με σύγχρονους μεθόδους και ηλεκτρονικά συστήματα σε όλα τα στάδια παραγωγής, καθώς και η διαρκής αξιολόγηση τελικών προϊόντων και διαδικασιών, συμβάλουν στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κλάδου και της ΕΕ.
 

Η ανάπτυξη ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς της Smirdex. Καινοτόμες ιδέες και μοναδικές λύσεις εφαρμόζονται διαρκώς προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.  Η επαναπληροφόρηση από την πλευρά τους συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων και στην βελτίωση υπαρχόντων προϊόντων και τεχνικών.

Οι νέες μέθοδοι ελέγχονται διεξοδικά στα  υψηλής τεχνολογίας εργαστήρια της εταιρείας Smirdex από εξειδικευμένο προσωπικό και πολλές φορές επιστημονικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν και ακαδημαϊκή έρευνα για την εξεύρεση λύσεων σε θέματα παραγωγής.
Η Smirdex έχοντας πολλές φορές ανάγκη για εξειδικευμένα μηχανήματα, οδηγείται στον σχεδιασμό και κατασκευή τους εξ` ολοκλήρου από την ίδια και πάντα υπό την στενή επίβλεψη των ανθρώπων της.

Προϊόντα αυτοκινήτου από την Smirdex 

  • Δίσκοι και ρολά από βελούδο
  • Αδιάβροχα χαρτιά
  • Δίσκοι ινών και σφουγγάρια για φινίρισμα αυτοκινήτου.
Μπορείτε να δείτε video με τα προϊόντα  εδώ.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ