Μαρινάκης: Τα πάντα για τα χρώματα

Μαρινάκης: Τα πάντα για τα χρώματα

3038 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο κατάστημα της ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χριεάζεται ένα φανοβαφέιο.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Στο κατάστημα της ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑ, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του αυτοκινήτου σας.  Η πολύχρονη εμπειρία της, την καθιστά στις πρώτες θέσεις τεχνογνωσίας και εμπορίας χρωμάτων σε όλη την Ελλάδα και δίνει έγκυρες και αποτελεσματικές λύσεις στους επαγγελματίες αλλά και στους ιδιωτες.

Τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση είναι η άριστη ποιότητα, η ποικιλία, η συνέπεια, οι φιλικές σχέσεις και η ανθρώπινη, ζεστή συνεννόηση. Βασικοί της στόχοι είναι η εξυπηρέτηση, η υποστήριξη και η ικανοποίηση των πελατών της.


Στην εταιρία θα βρείτε χρώματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφαλή εφαρμογή τους καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή προετοιμασία των επιφανειών πρίν την εφαρμογή τους.

Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,

Κοινοποίησέ το »

Εκτός από χρώματα, η ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://www.marinakisxroma.gr/ η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό, το οποίο μπορέι να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ