Τοπική βαφή: Η μικροχειρουργική στο βάψιμο

6614 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2021

Για μικρές ζημιές στο χρώμα του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ριζικό βάψιμο όλου του αυτοκινήτου, αλλά να βάψετε κατά… τόπους. Δείτε πως γίνεται η τοπική βαφή και γιατί σας συμφέρει.

Όλοι θέλουν το αυτοκίνητό τους να φαίνεται πάντα σαν καινούργιο και να γυαλίζει, όμως, δυστυχώς, κάποιες μικρές ζημιές πολλές φορές το κάνουν να φαίνεται παλιό και δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χρήμα για την επισκευή του. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να βάψετε τοπικά την ζημιά και όχι ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Kοινοποίησε το »

Χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα βαφής που είναι ειδικά για βαφή σε μικρότερες επιφάνειες τμημάτων του αυτοκινήτου προκειμένου να μην γίνει ολική επαναβαφή του αυτοκινήτου. Τα αποτέλεσμα είναι ιδανικό, αφού στην ουσία δεν μένει το παραμικρό σημάδι, καθώς η επεξεργασία γίνεται με πραγματική εξειδίκευση και η βαφή γίνεται στο φούρνο βαφής αυτοκινήτων που εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Αυτή η πρακτική είναι ιδανική για επισκευή μικροζημιών όπως:

- Μικροβουλιάγματα
- Εκδορές του χρώματος
- Γρατζουνιές επιφανειακές ή βαθιές έως και την λαμαρίνα από κλειδιά και σκληρά αντικείμενα
- Επισκευή πλαστικών μερών όπως προφυλακτήρες κ.α.
- Ανανέωση ή αλλαγή χρώματος σε: (προφυλακτήρες–καθρέπτες– σπόιλερ-       αεροτομές σκληρές / μαλακές)
- Βαθουλώματα από χαλάζι και φυσικές καταστροφές σε καπό, οροφές.
- Γυαλίσματα για επαναφορά της απόχρωσης.
 
Γιατί σας συμφέρει
 
Η τοπική βαφή έχει πλεονεκτήματα που δεν περνούν απαρατήρητα. Αρχικά, τις περισσότερες φορές το αυτοκίνητο επισκευάζεται και παραδίδεται την ίδια μέρα. Επιπλέον το κόστος είναι χαμηλό, αφού η βαφή αφορά μόνο το σημείο ζημίας - επισκευής. Χρησιμοποιούνται υλικά υδατοδιάλυτα νέα τεχνολογίας και η επισκευή γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί το ίδιο τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα με αυτό του κατασκευαστή. Τέλος η διαδικασία γίνεται χωρίς σχεδόν χωρίς τη χρήση στόκου η άλλων παρόμοιων υλικών, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της αξιάς του αυτοκινήτου σας.
 

 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως