Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με

Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με την χρησιμοποίησή  ειδικών προϊόντων & μηχανημάτων.

Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
  • Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με
  • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
  • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
  • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο

Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο

7353 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολλοί το μπερδεύουν λανθασμένα με το πλύσιμο. Δες πως μέσω του detailing το αυτοκίνητό σου θα μείνει λαμπερό, λειτουργικό και καθαρό, προστατεύοντας το από ηλιακή ακτινοβολία, γρατζουνιές κ.α.

HB BODY ABEE
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΚΑΛΚΟΥ ΕΠΕ

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
-το detailing δεν είναι μόνο πλύσιμο
-το χρώμα του αυοτκινήτου σου θα αποκτήσει την παλιά του λάμψη 
-θα κρατηθεί ψηλά η μεταπωλητική του αξία
-ο κινητήρας και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου θα γίνουν σαν καινούρια
 
Από ποιες υπηρεσίες αποτελείται

Πρώτα γίνεται το πλύσιμο,
χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα, όπως σαμπουάν ουδετέρου pH  και ειδικά σφουγγάρια με μικροϊνες, που θα εξασφαλίσουν ότι δεν θα αλλοιωθεί το χρώμα, αλλά ούτε και θα  σημειωθούν ζημιές ή γρατζουνιές

Έπειτα η διόρθωση του χρώματος,
η οποία γίνεται με την κατάλληλη τεχνική και προϊόντα. Ανάλογα τη ζημιά και τι κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χρώμα χρησιμοποιείται μία μπάρα πηλού – λιπαντικού υγρού, και ειδικός αλοιφαδόρος με αλοιφές γυαλίστηκες ή λείανσης.

Στην συνέχεια πραγματοποιείται η προστασία του χρώματος με κεριά ή κεραμικές επιστρώσεις, που μπορούν να προστατεύσουν το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία, ακόμα και τα περιττώματα των πουλιών.

Τέλος μπορούν να ακολουθήσουν και μερικές εξτρά εργασίες,
όπως ο καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου και του κινητήρα, το ξεθάμπωμα  των φαναριών κ.α.

Γιατί σε συμφέρει

-Βελτιώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.  Με την πάροδο του χρόνου το αυτοκίνητό σου σίγουρα θα χάσει την εξωτερική του λάμψη. Μέσω του detailing η λάμψη αυτή θα αποκατασταθεί.

Προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου. Μέσω του detailing το αυοτκίνητο θα αναεώνει συνεχώς τις στρώσεις κεριού, το οποίο προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου, ενώ θα διορθωνούν και οι γρατζουνιές, που μπορεί να έχει.

Φροντίζει τον κινητήρα, ο οποίος καθαρίζεται από σκόνη, διαρροές και ακαθαρσίες. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο κινητήρας θα λειτουργεί πιο ομαλά.

Κρατά ψηλά την μεταπωλητική αξία. To τακτικό detailing μπορεί σε βάθος χρόνου να εξασφαλίσει μια καλή προστασία όχι μόνο στο αμάξωμα, αλλά και στην ίδια τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αφού μια καλή, λαμπερή βαφή χωρίς σπασίματα, θαμπάδες και γρατζουνιές μπορεί να σου αποφέρει μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω από ότι αρχικά περιμένεις.

-Αυξάνει την ευχαρίστηση του κατόχου. Σε όλους αρέσει να οδηγούν ένα λαμπερό αυτοκίνητο. Επιπλέον ένα καθαρό αυτοκίνητο αντικατοπτρίζει την ιδιοσυγκρασία σου. Δείχνεις προς τα έξω ότι σε ενδιαφέρει να το φροντίζεις  σας και σας κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

-Προσφέρει οικονομία. Κάνοντας συχνά detailing σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις χρήματα. Φροντίζοντας το αυτοκίνητό σου οι πιθανότητες βλάβης του μειώνονται. Δεύτερον, χρησιμοποιείται λιγότερο καύσιμο, αφού ο κινητήρας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ