Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με

Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με την χρησιμοποίησή  ειδικών προϊόντων & μηχανημάτων.

Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
 • Σε αντίθεση με το πλύσιμο, το detailing είναι μία διαδικασία φροντίδας του αυτοκινήτου, η οποία δεν πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μηχανήματα και γίνεται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες και με
 • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
 • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο
 • Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο

Με detailing, το αυτοκίνητό σου θα μείνει πάντα καινούριο

6568 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/6/2022

Πολλοί το μπερδεύουν λανθασμένα με το πλύσιμο. Δες πως μέσω του detailing το αυτοκίνητό σου θα μείνει λαμπερό, λειτουργικό και καθαρό, προστατεύοντας το από ηλιακή ακτινοβολία, γρατζουνιές κ.α.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
-το detailing δεν είναι μόνο πλύσιμο
-το χρώμα του αυοτκινήτου σου θα αποκτήσει την παλιά του λάμψη 
-θα κρατηθεί ψηλά η μεταπωλητική του αξία
-ο κινητήρας και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου θα γίνουν σαν καινούρια
 
Από ποιες υπηρεσίες αποτελείται

Πρώτα γίνεται το πλύσιμο,
χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα προϊόντα, όπως σαμπουάν ουδετέρου pH  και ειδικά σφουγγάρια με μικροϊνες, που θα εξασφαλίσουν ότι δεν θα αλλοιωθεί το χρώμα, αλλά ούτε και θα  σημειωθούν ζημιές ή γρατζουνιές

Έπειτα η διόρθωση του χρώματος,
η οποία γίνεται με την κατάλληλη τεχνική και προϊόντα. Ανάλογα τη ζημιά και τι κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χρώμα χρησιμοποιείται μία μπάρα πηλού – λιπαντικού υγρού, και ειδικός αλοιφαδόρος με αλοιφές γυαλίστηκες ή λείανσης.

Στην συνέχεια πραγματοποιείται η προστασία του χρώματος με κεριά ή κεραμικές επιστρώσεις, που μπορούν να προστατεύσουν το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία και την υγρασία, ακόμα και τα περιττώματα των πουλιών.

Τέλος μπορούν να ακολουθήσουν και μερικές εξτρά εργασίες,
όπως ο καθαρισμός του εσωτερικού του αυτοκινήτου και του κινητήρα, το ξεθάμπωμα  των φαναριών κ.α.

Γιατί σε συμφέρει

-Βελτιώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.  Με την πάροδο του χρόνου το αυτοκίνητό σου σίγουρα θα χάσει την εξωτερική του λάμψη. Μέσω του detailing η λάμψη αυτή θα αποκατασταθεί.

Προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου. Μέσω του detailing το αυοτκίνητο θα αναεώνει συνεχώς τις στρώσεις κεριού, το οποίο προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου, ενώ θα διορθωνούν και οι γρατζουνιές, που μπορεί να έχει.

Φροντίζει τον κινητήρα, ο οποίος καθαρίζεται από σκόνη, διαρροές και ακαθαρσίες. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο κινητήρας θα λειτουργεί πιο ομαλά.

Κρατά ψηλά την μεταπωλητική αξία. To τακτικό detailing μπορεί σε βάθος χρόνου να εξασφαλίσει μια καλή προστασία όχι μόνο στο αμάξωμα, αλλά και στην ίδια τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αφού μια καλή, λαμπερή βαφή χωρίς σπασίματα, θαμπάδες και γρατζουνιές μπορεί να σου αποφέρει μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω από ότι αρχικά περιμένεις.

-Αυξάνει την ευχαρίστηση του κατόχου. Σε όλους αρέσει να οδηγούν ένα λαμπερό αυτοκίνητο. Επιπλέον ένα καθαρό αυτοκίνητο αντικατοπτρίζει την ιδιοσυγκρασία σου. Δείχνεις προς τα έξω ότι σε ενδιαφέρει να το φροντίζεις  σας και σας κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

-Προσφέρει οικονομία. Κάνοντας συχνά detailing σου επιτρέπει να εξοικονομήσεις χρήματα. Φροντίζοντας το αυτοκίνητό σου οι πιθανότητες βλάβης του μειώνονται. Δεύτερον, χρησιμοποιείται λιγότερο καύσιμο, αφού ο κινητήρας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Kappas Cars

  Kappas Cars

  Το κατάστημά Kappas Cars μέσω της πείρας ,των εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο αντικείμενό και το άριστο προσωπικό, σας υπόσχεται άμεση κάλυψη των αναγκών σας και άριστη ποιότητα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102844462 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TSADILAS

  TSADILAS

  Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
   2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
   2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Dent Master

  Dent Master

  Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
   2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ