Για επιδιόρθωση, βαφή, γυάλισμα - Βάζω 2 !

  6996 Επισκέψεις στο άρθρο

  Τι πιο ασφαλές για τις -απαραίτητες- μετακινήσεις μας αυτή την περίοδο από το αυτοκίνητο; Μας πηγαίνει με ασφάλεια στην δουλειά, στο σούπερ μάρκετ, στον γιατρό ή για τις προμήθειες από κάποιο φαρμακείο.

  Τι κάνουμε όμως αν μια μικρο-απροσεξία μας στέρησε προφυλακτήρα, καθρέπτη ή μας «τσαλάκωσε» λίγο; Τι κάνουμε αν θέλουμε να το περιποιηθούμε για να το πουλήσουμε σε καλύτερη τιμή; Το κάνουμε. Δεν βάζουμε σε «αναστολή» την ζωή μας. Προφανώς τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής!


  Πολλοί αναρωτιούνται, τι γίνεται; Μπορώ να πάω συνεργείο ή φανοποιείο ; Τι συμπληρώνω στην φόρμα; Πως είμαι καλυμμένος ;

  Βάζω 2 λοιπόν (στην έντυπη Βεβαίωση κατ εξαίρεση μετακίνησης ή στο Sms που στέλνω)
  και το πάω συνεργείο, φανοποιείο ή στο βουλκανιζατέρ.

  Ας δούμε όμως αναλυτικά, τι πρέπει να κάνει όποιος χρειάζεται να επισκεφθεί συνεργείο ή φανοποιείο, φανοβαφείο (αφού πρώτα καλέσει για ραντεβού):

  Μπορείτε να στείλει από το κινητό του μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 2 που αντιστοιχεί στην παρακάτω αιτιολογία.(μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους).

  Εναλλακτικά, συμπλήρωση αίτησης τύπου Β από το forma.gov.gr και επιλογή του Β2 (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους). Η αίτηση πρέπει να φέρει την υπογραφή του ενδιαφερόμενου και τα στοιχεία του.

  Έτσι και κάνω την δουλειά μου και είμαι νόμιμος και ασφαλής.

  AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
  AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ