Πρωτοποριακή επισκευή προβολέων με Sikkens Autoclear Lights

2557 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AkzoNobel παρουσιάζει το Sikkens Autoclear Lights, ένα καινοτόμο προϊόν που καθιστά πολύ πιο εύκολη την επισκευή προβολέων για τα φανοβαφεία, εξοικονομώντας για τους πελάτες τους τα έξοδα αντικατάστασης ολόκληρου του εξαρτήματος.

 

Το νέο Sikkens Autoclear Lights προσφέρει πρωτοποριακή επισκευή προβολέων
 

Το Sikkens Autoclear Lights είναι εύκολο στη χρήση καθώς διατίθεται σε συσκευασία σπρέι, χωρίς να απαιτείται ανάμιξη ή αστάρι πρόσφυσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατηθεί το καπάκι στην κάτω εγκοπή της συσκευασίας, στη συνέχεια ανακίνηση και είναι έτοιμο για ψεκασμό.
 
"Σχεδιάσαμε το Sikkens Autoclear Lights σε συνεργασία με τα φανοβαφεία για να εντοπίσουμε τις ανάγκες τους και να βρούμε μια πρωτότυπη λύση", αναφέρει ο Κυριάκος Μπαλαούρας, Διευθυντής Πωλήσεων VR Premium Ελλάδος & Κύπρου. "Είναι μια λύση όλα-σε-ένα που παρέχει στα φανοβαφεία υψηλής ποιότητας επισκευή προβολέων, καθώς και βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους, εξοικονομώντας χρόνο και ελαχιστοποιώντας το κόστος των πελατών τους".
 

 • Μια απλή διαδικασία τριών σταδίων

Ο φθαρμένος ή θολός προβολέας προετοιμάζεται προσεκτικά, ακολουθώντας τα συνιστώμενα βήματα τριψίματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται μία επίστρωση Autoclear Lights για να δημιουργηθεί μια ομαλή, καθαρή επιφάνεια. Τέλος, το σύνολο αφήνεται να στεγνώσει για μόλις 30 λεπτά στους 60°C.
 

Επειδή απαιτούνται λιγότερα βήματα προετοιμασίας, το Autoclear Lights εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Επίσης, τα φανοβαφεία δαπανούν λιγότερο χρόνο για την εφαρμογή, καθώς χρειάζεται μία μόνο επίστρωση. Επιπλέον, επειδή αυτό είναι ένα αυτόνομο προϊόν, δεν απαιτεί πρόσθετες κόλλες ή αστάρια - εξοικονομώντας χρήματα και καθιστώντας κάθε εργασία ακόμη πιο απλή.
 
Αυτή η γενική λύση για όλους τους τύπους πολυκαρβονικών προβολέων προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

 • Τα Χαρακτηριστικά του Sikkens Autoclear Lights
 1. Σπρέι έτοιμο για ψεκασμό
 2. Εξαιρετική πρόσφυση σε πολυκαρβονικά υποστρώματα
 3. Εφαρμογή μίας επίστρωσης
 4. Αποδεδειγμένη ικανότητα πρόσφυσης σε πολλά εργοστασιακά υποστρώματα
 5. Δεν χρειάζονται πρόσθετα προϊόντα πρόσφυσης
 • Τα Πλεονεκτήματα του Sikkens Autoclear Lights
 1. Δεν απαιτείται ανάμιξη
 2. Εύχρηστο
 3. Διασφαλίζει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα
 4. Εξοικονόμηση υλικού
 5. Εξοικονόμηση χρόνου
 6. Μια λύση για όλα τα μοντέλα προβολέων
 7. Απλή και εύκολη διαδικασία

AkzoNobel Coatings A.E.
Τηλέφωνο: 210 6220620

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός