Σύγχρονο φανοποιείο & Value for money Service!

2036 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/1/2021

Το Πρότυπο Κέντρο Αυτοκινήτου του. Κ. Παπαδάτου είναι ένα υπερσύγχρονο one stop shop για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.protypo.net/
Σχολιάστε
Το Πρότυπο Φανοποιείο είναι μια σύγχρονη μονάδα βαφείου και φανοποιίας αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 1980 από τον Νίκο Παπαδάτο, και βρίσκεται στο Παλαιό. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το αυτοκινητο σας.  Θα βρείτε μία από τις καλύτερες και πιο εξοπλισμένες μονάδες φανοβαφείου, ενώ παράλληλα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.

 Διαθέτοντας ήδη 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαγνωστική μονάδα τελευταίας τεχνολογίας.    

Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει  δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το Πρότυπο Κέντρο Αυτοκινήτου του. Κ. Παπαδάτου παρέχει τις εξής υπηρεσίες:
  • Service αυτοκινήτων
  • Φανοποιείο
  • Βαφές
  • Φροντίδα
  • Αναπαλαιώσεις
  • Ανακατασκευές
  • Τοποθέτηση μεμβρανών
  • Ανταλλακτικά
  • Πωλήσεις
Aν χρειαστείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό (μηχανικό ή φανοποιίας) επίσης θα σας προτείνουν τις καλύτερες εναλλακτικές (γνήσιων ή after market επιλογών). Εσείς θα επιλέξετε –με τις συμβουλές τους- το ποια επιθυμείτε ή ποια ανταποκρίνεται στον προυπολογισμό σας ! Το πλεονέκτημα της πολύχρονης εμπειρίας των τεχνικών υπευθύνων του συνεργείου δίνει το υψηλό know how και οδηγεί σε «σοφές» επιλογές όταν χρειαστεί να κριθεί το πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «κουμπώνουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός