Σύλλογος Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων

1505 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/1/2020

Από το 1990 δίπλα στον επισκευαστή & το συνεργείο ! Μάχονται για τα επαγγελματικά και οικονομικά συμφέροντα των μελών τους & την ενίσχυση της ποιότητας των υπηρεσιών τους!

 
Ο Σύλλογος Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και Περιχώρων (ΣΕΑΒΑΑΠ) αποτελεί το πρωτοβάθμιο επαγγελματικό σωματείο των εκμεταλλευτών συνεργείων επισκευής και βαφής αμαξωμάτων αυτοκινήτων στην Αττική, αριθμεί δε περί τα 800 μέλη.

Στο πλαίσιο του καταστατικού σκοπού του Σωματείου Σ.Ε.Α.Β.Α.Α.Π. εντάσσεται η προστασία των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών του και η ενίσχυση της παροχής εξειδικευμένων και ποιοτικών τεχνικών υπηρεσιών στον τελικό καταναλωτή – κάτοχο και χρήστη αυτοκινήτου οχήματος.

Ο Σ.Ε.Α.Β.Α.Α.Π. είναι μέλος της ΕΝΙΑΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ. - www.eoveam.gr) που είναι μέλος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. - www.gsevee.gr) που είναι μέλος της European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises «Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιοτεχνικών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων» (U.E.A.P.M.E. - www.ueapme.com).

Η κλαδική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.) είναι μέλος της Association Internationale Des Reparateurs En Carrosserie «Διεθνής Σύνδεσμος Επισκευαστών Αμαξωμάτων - www.airc-int.org).

Ο Σύλλογος μέσω της Ομοσπονδίας μας έχει άμεση επαφή και συνεργασία με την AIRC.

Σκοπός του σωματείου Σ.Ε.Α.Β.Α.Α.Π. είναι:
Η μελέτη, προστασία και προαγωγή των ηθικών, οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και η ανάπτυξη μεταξύ τους επαγγελματικής και συναδελφικής αλληλεγγύης.
Γενικά η πραγματοποίηση εκδηλώσεων και η λήψη μέτρων για την ανάπτυξη του κλάδου επισκευαστών αμαξωμάτων και βαφέων αυτοκινήτων στην κοινωνία.

Για την επιτυχία του σκοπού, ο Σύλλογος μπορεί:

  • Να οργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις για την αρτιότερη τεχνική και θεωρητική κατάρτιση και επιμόρφωση των μελών του και να ιδρύει ινστιτούτα και κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης.
  • Πραγματοποιεί Γενικές Συνελεύσεις και διασκέψεις εργασίας για την ενημέρωση των μελών του κλάδου.
  • Να καταγγέλλει στις αρμόδιες αρχές κάθε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του επαγγέλματος.
  • Για την επιτυχία των προσδοκιών και επιτεύξεων του κλάδου μας, ο σύλλογος καθημερινά συμμετέχει και συνεργάζεται με την Κύρια Πανελλήνια Ομοσπονδία Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ, την Δευτερεύουσα Ομοσπονδία Ο.Μ.Μ.Ε.Α και τα αδελφά σωματεία.

Το σωματείο γιορτάζει με προστάτη τον `Αγιο Παντελεήμονα την 27η  Ιουλίου.

Σ.Ε.Α.Β.Α.Α.Π.
Καλέστε:    2109767936
Δείτε:        www.seavaap.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός