Χρώματα & Προϊόντα για επαγγελματίες και ιδιώτες!

3799 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2021

Στην Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε. θα βρείτε χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία κάνει την δουλειά του πιο αποτελεσματική ο σύγχρονος φανοβαφέας.

Αν το αυτοκίνητό σας έχει γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να το γυαλίσετε ή ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Αν τα πράγματα είναι χειρότερα ίσως πρέπει να του κάνετε ένα ολικό βάψιμο. Σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο επαγγελματία για να το βάψει, ωστόσο για χρώματα μία αξιόπιστη επιλογή είναι εκείνα της Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε. 

Kοινοποίησε το »Στο κατάστημα της Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε.  στο Γαλάτσι, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Τράκα Γρηγόριο και έχει μακρόχρονη εμπειρία στο εμπόριο χρωμάτων. Παρέχει ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, όσον αφορά τα παρακάτω προϊόντα: SmirdexCromax, HB Body, 3M, Rupes, Sata, Indasa, Norton, Duxone, Chameleon, Car System, Covax, Sika, Farecla και Devilibiss.

Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,

Αν είστε επαγγελματίας βρίσκεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε

Εκτός από χρώματα, η Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε. προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως