Χρώματα για όλα τα αυτοκίνητα!

2928 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Roberlo προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα βαφής αυτοκινήτων και εμπορικών αυτοκινήτων. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Ηatzihalepli Company στον Πειραιά.

Η εταιρεία ΧΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1985 στον Πειραιά. Αντικείμενο της η εμπορία χρωμάτων και προϊόντων που αφορούν την επαναβαφή αυτοκινήτων.
Στην πάροδο του χρόνου, η ανάπτυξη και η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, κάλυψε χώρους όπως το βιομηχανικό και ναυτιλιακό χρώμα, εργαλεία φανοβαφείου και ειδικές αποχρώσεις. 

Στην αναζήτηση για ένα αξιόπιστο και καινοτομικό πακέτο βοηθητικών προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων, όπου η σχέση ποιότητας και τιμής παίζει καθοριστικό ρόλο, καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου φανοβαφείου, έχουν επιλέξει τα προϊόντα του ισπανικού οίκου ROBERLO, τον οποίο αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά στην Ελλάδα, από το 1996. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Roberlo, παρακαλούμε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο www.roberlo.com .

Το προσωπικό της εταιρείας ΧΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., υποστηρίζει τα προϊόντα με τεχνικές συμβουλές και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως φασματογράφο και εξειδικευμένα προγράμματα εφαρμογών, παρέχοντας έτσι την μέγιστη δυνατή ακρίβεια αποχρώσεων, ποιότητα αλλά και οικονομία στους πελάτες.

Το οργανωμένο σύστημα αποθήκευσης και διανομής της εταιρείας ΧΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., εξασφαλίζει την αυθημερόν παράδοση των προϊόντων στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα, η αποστολή εκτελείται σε δύο εργάσιμες μέρες.
 
Με στόχο πάντοτε την ικανοποίηση των πελατών, η εταιρεία ΧΡ. ΧΑΤΖΗΧΑΛΕΠΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει επαγγελματικά προϊόντα και αποτελεσματικές υπηρεσίες.
Η φιλοσοφία της εταιρίας, είναι να κτίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους δίνοντας λύσεις, προσφέροντας ποιότητα και τεχνική υποστήριξη, μεταφέροντας τεχνογνωσία και τη μακρόχρονη εμπειρία τους στο χώρο της επαγγελματικής βαφής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως