Το Power Surge μπορεί να λύσει τα προβλήματα φόρτισης των e-LCV

Το Power Surge μπορεί να λύσει τα προβλήματα φόρτισης των e-LCV

17925 Επισκέψεις στο άρθρο

- Αποτελεί μέρος της στρατηγικής σχεδίασης του ηλεκτρικού στόλου της εταιρείας.
- Πρέπει να υπάρχει υποδομή φόρτισης στο σπίτι, στις εγκαταστάσεις αλλά και σε δημόσια σημεία.
- Βελτιώσεις πρέπει να γίνουν και στην τεχνολογία των μπαταριών
- H ΑLD Automotive φωτίζει τα σκοτεινά σημεία στον εξηλεκτρισμό του εταιρικού στόλου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της στρατηγικής σχεδίασης

Τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν πολύτιμο έδαφος στην ενσωμάτωσή τους στην καθημερινότητα. Ωστόσο υπάρχουν κρίσιμοι παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το μέλλον της φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων. Μιλάμε φυσικά για την ύπαρξη ικανοποιητικών υποδομών φόρτισης , το άγχος της εμβέλειας φόρτισης,το μέγεθος και τη τεχνολογία των μπαταριών.
 
Η ALD Automotive υποστηρίζει πλήρως την προσπάθεια των εταιρειών να μειώσουν τόσο τον περιβαλλοντολογικό τους αντίκτυπο όσο και το συνολικό κόστος χρήσης του στόλου των οχημάτων. Υποστηρίζει επομένως τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση στα επαγγελματικά οχήματα, ενώ παρέχει και υπηρεσίες μίσθωσης τόσο συμβατικών όσο και ηλεκτρικών οχημάτων.
 

Σελίδα 2Οι υποδομές φόρτισης: Απόφυγε την ταχυφόρτιση!
Σελίδα 3Η τεχνολογία της μπαταρίας επηρεάζει την εμβέλεια
Σελίδα 4Ποιο είναι το συμπέρασμα;

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

 • AUTOPLANET

  AUTOPLANET

  Στην AutoPlanet θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας. Ανταλλακτικά, μπαταρίες, λιπαντικά, υαλοκα/στήρες, φώτα και άλλα αξεσουάρ. Μπείτε στο autoplanet.gr και πάρτε έκπτωση 30% σε όλες τις λάμπες, όπως και υαλοκαθαριστήρες έως και 24% φθηνότερα.

   2118000881 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • THINK GARAGE

  THINK GARAGE

  Τα εργαλεία της Topdon μπορείτε να τα βρείτε στην ελληνική αγορά μέσω της Thnik Garage, η οποία τα αντιπροσωπεύει. ​Η Τhink Garage από το 1998 δραστηριοποιείται στον χώρο του αυοτκινήτου και συγκεκριμένα στον τομέα της συμβουλευτικής.
   2105696990 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Autospark

  Autospark

  Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Λάμπες, αξεσουάρ, διακόπτες αισθητήρες και όχι μόνο. Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση.  Πώληση χονδρική και λιανική.

   2310452220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CADENCE HELLAS

  CADENCE HELLAS

  Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
   2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  ΑΒΡΑΑΜ-ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ

  Η εταιρία Αβραάμ Τσαμκάσογλου & Σία ΕΕ συνεργάζεται με γνωστά εγοστάσια και παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και φορτηγά. Επιπρόσθετα, η εταιρία του κ. Τσαμκάσογλου & Σία δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. 
   210 5576392 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ELPARTS

  ELPARTS

  Στην elparts.gr θα βρείτε μίζες - δυναμό και όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή τους. Όλα φυσικά είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. 
   2352061220 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ