Η επιχείρηση του μήνα: Europegas

4770 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτόν τον μήνα παρουσιάζουμε μία εταιρεία που δίνει επί σειρά ετών, με επιτυχία, τις «εξετάσεις» της στην αγορά της Αεριοκίνησης και στην Ελλάδα, διαθέτοντας κορυφαία συστήματα αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG.

coral gas
MASTER DIRECT
Η Europegas, είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες κατασκευής στον κλάδο των συστημάτων αεριοκίνησης LPG/CNG. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην αυτοκινητοβιομηχανία και θέτει υψηλούς στόχους σε ότι αφορά την ποιότητα και την καινοτομία των προτεινόμενων λύσεων αεριοκίνησης. Εξυπηρετεί δίκτυο 300 συνεργείων σε όλη την Ελλάδα σε ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και
διάγνωση.

Τα οφέλη της υγραεριοκίνησης είναι πολλά και γνωστά, αλλά για να υπάρχει πραγματικό όφελος η μετατροπή και η φροντίδα του κινητήρα πρέπει να αναλαμβάνεται από τους πλέον ειδικούς.  Η εξειδίκευση και η μεγάλη εμπειρία της Europegas σε αυτόν τον τομέα αποτελούν εγγυήσεις ποιότητας.

Επιπλέον, οι πελάτες της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια σειρά μοναδικών υπηρεσιών, όπως την 24ωρη (!) τεχνική υποστήριξη, καθώς και από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της  Europegas, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα και σε προσιτές τιμές.

Από το 1991 (27 χρόνια) παρούσα στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Europegas εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου. H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην χονδρική πώληση, στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της μηχανικών, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες, στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα «οικογένεια προϊόντων αεριοκίνησης»  που φέρνει η εταιρεία είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE,EG SUPERIOR,οι πνεύμονες EG PREMO,EG SUPREMO,οι εγχυτήρες EG2000 και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα στροβιλισμού EG SPINNER. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σχεδιασμός και η παραγωγή τους γίνονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Πολωνία.



Site: www.europegas.com.gr

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)