Κατασκευασμένα με σύγχρονες φόρμουλες και ποιοτικές ύλες

  8728 Επισκέψεις στο άρθρο

  «Το λιπαντικό είναι ένα προϊόν “παρεξηγημένο”, ως προς την χρήση του, από τους περισσότερους χρήστες των οχημάτων», υπογραμμίζει ο κ.Κώστας Γώγος, Υπεύθυνος Πωλήσεων στην ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., επισημαίνοντας ότι «ανοκινητήρας αποτελεί την “καρδιά”τουοχήματος, τότε το λιπαντικό είναι το “αίμα” που κυκλοφορεί σε όλα σχεδόν τα εσωτερικά μέρη του κινητήρα (Στρόφαλο, Εκκεντροφόρο, Βαλβίδες, Κύλινδρο, Σύστημα Χρονισμού)».

  Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, κατά την κυκλοφορία του, το λιπαντικό εκτελείμίασειρά από λειτουργίες:

  A) Στεγανοποιεί τα κενά ώστε να μην έχουμε διαφυγή καυσαερίων.
  Β) Απορροφάτην θερμότητα και έτσι αποφεύγεται η υπερθέρμανση και η καταστροφήτων εξαρτημάτων.
  Γ) Προστατεύει από την οξείδωση και τη διάβρωση των μερών του κινητήρα.
  Δ) Μειώνει την τριβή και την φθορά των κινούμενων μερών του κινητήρα.
  Ε) Καθαρίζει τον κινητήρα από κάθε είδους κατάλοιπα της καύσηςόπως αιθάλη, λάσπη κ.λπ.
  Το λιπαντικό είναι απαραίτητο για να μπορεί να λειτουργεί ο κινητήρας χωρίς πρόβλημα, διατηρώντας τον σε καλή κατάσταση.


  Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του λιπαντικού στην καλή λειτουργία του κινητήρα, ο κάθε χρήστης του οποιοδήποτε οχήματος θα πρέπει να επιλέγει τον κατάλληλο τύπο λιπαντικού ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή. Έτσι συμβάλλει σημαντικά στην σωστή συντήρηση άρα και στην μακροβιότητα της χρήσης του οχήματος.


  Τα σημερινά λιπαντικά έχουν εξελιχθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν και συνεχίζουν να βελτιώνονται αναιρώντας πολλές «συνήθειες» λίπανσης του παρελθόντος. Οδηγός αυτής της εξέλιξης αποτελεί η συνεχόμενη βελτίωση και εξέλιξη των κινητήρων, οι οποίοι απαιτούν συνεχώς και πιο ειδικά προϊόντα.
   
  Η εταιρία ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., έχοντας πάντα σαν στόχο να παρέχει στην αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή, πριν από λίγα χρόνια δημιούργησε τη δική της πρόταση λίπανσης με το όνομα ELGINE. Ένα προϊόν το οποίο κατασκευάζεται από τα καλύτερα βασικά λιπαντικά και χημικά προσθέτα με τις πιο σύγχρονες φόρμουλες. ΓιΆ αυτό έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στον επισκευαστή όσο και στον χρήστη του κάθε οχήματος (http://eliaproducts.eu/elia/testimonial-category/elgine-lubricants/). Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρήσης από το Εξωλέμβιο, την Μοτοσυκλέτα, την Βιομηχανία, τα Αγροτικά Μηχανήματα, τα Επαγγελματικά Οχήματα έως τα επιβατικά οχήματα καθημερινής χρήσης.

  Η ΤΕΤΟΜΑΑ.Ε. έχει φροντίσει ώστε το ELGINE να πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές τόσο για τα παλαιότερα οχήματα, όπως 15w-50 SEMI SYNTHETIC ή 10w-40 FULL SYNTHETIC (μοναδικό μείγμα συνθετικών λιπαντικών υψηλής επίδοσης για οχήματα που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα), όσο και για τα σύγχρονα οχήματα όπως 0w-20 FULL SYNTHETIC ή 5w-30 FULL SYNTHETIC (μοναδικό μείγμα συνθετικών λιπαντικών υψηλής επίδοσης που καλύπτει το 90% των εργοστασιακών προδιαγραφών).
   
  ¶λλωστε η MERCEDES BENZ πιστοποιεί με ειδικά πιστοποιητικά έγκρισης τύπου αρκετά προϊόντα της ELGINE τόσο για επιβατικά οχήματα (5w-40, 10w-40 και 15w-40) όσο και για επαγγελματικά οχήματα ( 10w-40 και 15w-40).
   
  Τέλος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ELGINE αποτελεί μία υψηλή ποιοτικά και σύγχρονη πρόταση λίπανσης προς όλους τους επισκευαστές και τους χρήστες οχημάτων και όχι μόνο.
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός