Τα λιπαντικά πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τα λιπαντικά πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τα καλύτερα λιπαντικά αυτοκινήτου που θα βρεις στην αγορά

11083 Επισκέψεις στο άρθρο

Πώς κερδίζει ένα λιπαντικό αυτοκινήτου τις εντυπώσεις; Μα φυσικά με τις επιδόσεις όπως αύξηση απόδοσης – προστασία κινητήρα – πιστοποιήσεις – ευρύ δίκτυο διανομής. Διάλεξε τώρα ένα top προϊόν!

AUTOVISION SAKAR
KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αύξηση απόδοσης κινητήρα – μείωση ρύπων

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας  στο χώρο των λιπαντικών προσφέρει τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά. Πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Λειτουργία σε όλο το φάσμα θερμοκρασιών = καλύτερη προστασία του κινητήρα

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς η θερμοκρασία λειτουργίας ενός λιπαντικού συνδέεται άμεσα και με το ιξώδες του (ταχύτητα ρευστότητας). Υπάρχει πλέον μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών που έχουν πολλαπλό ιξώδες, δηλαδή η λειτουργία τους «ενεργοποιείται» σε ακόμα μεγαλύτερο φάσμα θερμοκρασιών.

Πιστοποίηση για τις υψηλές προδιαγραφές τους

Η πιστοποίηση οποιουδήποτε προϊόντος αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο αξιοπιστίας του. Όσον αφορά τα λιπαντικά, θα αναφέρουμε ενδεικτικά ένα διεθνή οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης, τον EOLCS (Engine Oil Licensing & Certification System = Σύστημα αδειοδότησης και πιστοποίησης λιπαντικών μηχανών).

Διάθεση από ευρύ δίκτυο συνεργατών

Εκτός από την ποιότητα του λιπαντικού, η εταιρεία παραγωγής θα πρέπει να εξασφαλίσει την επαρκή διάθεσή του στην αγορά. Αυτά που μπορείς να βρεις σε μεσαίες ως μεγάλες επιχειρήσεις και συνοδεύονται από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να λύσει όλες σου τις απορίες, κατατάσσονται σίγουρα στα top του είδους.

Ποια τα οφέλη των λιπαντικών 4 αστέρων;

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στο Facebook »
  • Η αποτελεσματικότερη προστασία του κινητήρα μεταφράζεται σε λιγότερες φθορές άρα μείωση του κόστους συντήρησης.
  • Προσφέρουν οικονομία καυσίμου η οποία, σε μερικές περιπτώσεις, ξεπερνά το 2%!

Ποια τα χαρακτηριστικά των TOP εταιρειών παραγωγής λιπαντικών;

  1. Επενδύουν συνεχώς σε νέες μεθόδους έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων τους
  2. Συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και με άλλους φορείς ώστε τα προϊόντα να τηρούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όσον αφορά π.χ. τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρυπών.
  3. Προσαρμόζονται στις εξελίξεις των κινητήρων και παράγουν λιπαντικά που ανταποκρίνονται σε αυτές.

Σελίδα 2Dynamic Kote, λιπαντικά υψηλής τεχνολογίας για την ασφάλεια του κινητήρα σας
Σελίδα 3Τα καλύτερα λιπαντικά αυτοκινήτου που θα βρεις στην αγορά
Σελίδα 4Lukoil λιπαντικά για καθαρόαιμα άλογα
Σελίδα 5Meganol: Ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή
Σελίδα 6MOTUL 8100 X-CLEAN EFE 5W-30 για οικονομία και προστασία του κινητήρα
Σελίδα 7CERTUS SYN N MAX SAE 5W-40 από την FLOR OIL
Σελίδα 8Engine Oil 15W40 από την Boss Lubricants

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ