ΠΕΑΚ: Τι λένε όσοι πάνε για service το diesel αυτοκίνητό τους;

ΠΕΑΚ: Τι λένε όσοι πάνε για service το diesel αυτοκίνητό τους;

3135 Επισκέψεις στο άρθρο

Επαγγελματίες, γνώστες του είδους, συνέπεια, καλή εξυπηρέτηση, εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις, λογικές τιμές και «καθαρά λόγια». Αυτά είναι μερικά από τα βασικότερα στοιχεία ενός «καλού» συνεργείου, αλλά και μερικά από τα σχόλια των πελατών που περιγράφουν την εμπειρία τους στην Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER.

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ

Ψηφιακή έρευνα «αγοράς» ακόμα και στο Service

Στη σημερινή, digital εποχή η «καλή δουλειά» είναι πολύ εύκολο να αναδειχθεί αλλά και να διαδοθεί στους κύκλους της πιάτσας, όπως αντίστοιχα και τα παράπονα και οι κακές κριτικές – κανένας δεν κρύβεται. Σχεδόν όλοι μας πλέον, περνάμε χρόνο σε μία ψηφιακή έρευνα «αγοράς» στα κοινωνικά δίκτυα και στο διαδίκτυο, πριν καταλήξουμε σε αυτό που ψάχνουμε. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα συνεργείο. Ειδικά όταν μιλάμε για κάτι τόσο εξειδικευμένο, όσο το service των diesel συστημάτων.
 

Η απαραίτητη και απαιτητική φροντίδα των diesel

Ως γνωστόν, οι πετρελαιοκινητήρες διαφέρουν σε σχέση με τους βενζινοκινητήρες, όχι μόνο στο καύσιμό τους αλλά και στη δομή τους και τα λοιπά περιφερειακά (αντλίες, μπεκ κλπ). Έχοντας την φήμη ότι «δε χαλάνε», τα diesel συστήματα κίνησης έχουν γίνει ευρέως διαδεδομένα και εκτός του επαγγελματικού κλάδου (εκεί που χρησιμοποιούνται κατά κόρον). Τώρα αν στην παραπάνω εξίσωση προσθέσουμε και την χαμηλότερη τιμή του πετρελαίου αλλά και της κατανάλωσης (σε σχέση με την βενζίνη), αυτομάτως τα πετρελαιοκίνητα μετατρέπονται σε «χιλιομετροφάγους» της καθημερινότητας κι όχι μόνο. Για να διατηρηθούν όμως στην βέλτιστη κατάστασή τους χρειάζονται και την απαραίτητη «φροντίδα».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις, εξοπλισμός… κάνουν το σωστό service!

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και η συντήρησή τους θέλει προσοχή, ενώ καλό είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό στον τομέα των diesel, προκειμένου να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Τα εξειδικευμένα συνεργεία διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, με καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να διαγνώσει και να επισκευάσει σωστά τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα diesel σύστημα, γλιτώνοντάς σας σημαντικό χρόνο και χρήμα. Επειδή όμως τα diesel οχήματα διαθέτουν και έναν «οικονομικό» χαρακτήρα, το service και τα ανταλλακτικά τους δεν πρέπει να στοιχίζουν και μία περιουσία στην τσέπη σας.

Ένα τέτοιο συνεργείο -όχι «απλό» αλλά εξειδικευμένο- στην επισκευή των πετρελαιοκίνητων συστημάτων, είναι η Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER. Ένα σύγχρονο κέντρο Service με 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του. Εμείς απλά σταχυολογήσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά σχόλια κατόχων αυτοκινήτου που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER, τους Top Specialist στο service παντός τύπου diesel οχημάτων.
 

Σελίδα 2Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER
Σελίδα 3ΠΕΑΚ: Top Specialist για όλα τα συστήματα Diesel