Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER

    Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER

    3190 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ας αφήσουμε να μιλήσουν οι ίδιοι οι πελάτες της Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER για την εξυπηρέτησή τους και το πόσο ικανοποιημένοι έμειναν από τις υπηρεσίες τους.

    Ειλικρινά πραγματικά σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποδείχτηκε πως για ακόμα μία φορά είσαστε ότι καλύτερο υπάρχει στις αντλίες πετρελαίου. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία. Μπορεί να πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά νιώθω ότι αγόρασα καινούργιο φορτηγό.
    Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά.


    Για πετρέλαιο μόνο ΠΕΑΚ. οι άνθρωποι έχουν γνώσεις όχι αστεία. Ούτε η αντιπροσωπεία δεν τους φτάνει. Ο Αλέκος μέχρι να μπεις στην ράμπα έχει βρει το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για όλα.

    Πήγα για δεύτερη φορά μετά από τρία χρόνια διότι από ότι είδα ξεφυσούσε ένα μπεκ. Αυτή την φορά, παρόλο τον φόρτο εργασίας, κράτησε το αυτοκίνητο και το έφτιαξε. Είναι γνώστες της δουλειάς και σε λογικές τιμές.

    Οι καλύτεροι επαγγελματίες, τίμιοι σωστοί σε όλα τους. Οι μόνοι στο είδος τους

    Την ΠΕΑΚ την είχα γνωρίσει σαν πιτσιρικάς, εν έτη 96-97 με είχε βοηθήσει ένας τεχνίτης τους ο όποιος εργαζόταν εκεί, πέρασαν τα χρόνια και χρειάστηκα την βοήθεια τους σε ανταλλακτικά. Η εξυπηρέτηση από το τεχνικό τους τμήμα άψογη, χωρίς πολλά-πολλά, του δήθεν φέρ΄ το από εδώ και αλλά τέτοια που κάνουν κάποιοι άλλοι. Το πρωί είχα επικοινωνία και το απόγευμα είχα τα ανταλλακτικά. Από τιμές είναι απίστευτα καλές. Σας συγχαίρω πραγματικά και ειλικρινά να παραμείνετε έτσι. Συγχαρητήρια.

    Είναι το πιο σύγχρονο συνεργείο στον τομέα του και με εξειδικευμένο προσωπικό. Συνεργάστηκα μαζί τους, για τα μπεκ του φορτηγού μου κ έμεινα πολύ ικανοποιημένος.

    Πήγα Ford cmax tdci γιατί ξεφυσούσαν τα μπεκ. Μου το στεγανοποίησαν καθώς και καθάρισαν τα μπεκ μου. Πολλά ευχαριστώ στον κύριο Αλέκο που παρόλο που πνίγονται από δουλειά κάθισε να μου εξηγήσει τα πάντα για το τι έκανε και πως. Η αλήθεια είναι ότι έχουν πάρα πολύ δουλειά γιατί είναι λίγοι καλοί στα diesel.

    Καλοί επαγγελματίες, μου γλίτωσαν 800 εύρο, που μου έλεγαν στην αντιπροσωπία για αντικατάσταση του φίλτρου μικροσωματιδίων. Λειτουργεί άψογα 2 χρόνια μετά.

    Εξαιρετικοί επαγγελματίες! Ταλαιπωρούμουν μήνες με το αυτοκίνητο μου πηγαίνοντας από εδώ και από εκεί, και ευτυχώς μου έδωσαν οικονομική άμεση λύση!! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!

    Εξαιρετική εξυπηρέτηση από τον κύριο Ζήση και τον κύριο Αλέκο. Ήλεγξαν το αυτοκίνητο για διάγνωση επί μια ώρα και στο τέλος δεν ζήτησαν χρήματα. Επεξηγηματικοί σε όλα και κυρίως τίμιοι. Τους συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Σωστή διάγνωση, σωστό αποτέλεσμα.

    Εξαιρετικοί επαγγελματίες με συνέπεια!

    Αξιόλογο εξειδικευμένο συνεργείο σε επισκευή τουρμπινών και τρομπών πετρελαίου. Παλαιότερα είχα σημαντικά καλή εξυπηρέτηση εκεί.

    Έχουν υψηλή τεχνογνωσία στα μπεκ, συνεπείς στα ραντεβού και χρόνους παράδοσης.
     

    Σελίδα 1ΠΕΑΚ: Τι λένε όσοι πάνε για service το diesel αυτοκίνητό τους;
    Σελίδα 2Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Π.Ε.Α.Κ. BOSCH DIESEL CENTER
    Σελίδα 3ΠΕΑΚ: Top Specialist για όλα τα συστήματα Diesel
    ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
    ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.