H Βest επιλογή για επισκευή ή συντήρηση Opel

    H Βest επιλογή για επισκευή ή συντήρηση Opel

    27956 Επισκέψεις στο άρθρο

    Στην 6η δεκαετία του. Με υψηλή κατάρτιση στα μοντέλα Opel. Oλοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης, φανοβαφής και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες κατόχους μοντέλου Opel. Η Opel Στρουμπάκος συγκαταλέγεται στα Best Συνεργεία σύμφωνα και με την άποψη του κοινού που συμμετείχε στην έρευνα για τα καλύτερα συνεργεία στην Ελλάδα.
     

    Τα αυτοκίνητα της Opel έχουν διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Είτε πρόκειται για το Corsa, είτε για το Astra, είτε ακόμα και για το πολύ πετυχημένο οικογενειακό το Insignia, τα μοντέλα αυτά αποτελούν κορυφαίες επιλογές των οδηγών στην Ευρώπη. Η εξέλιξη τους είναι συνυφασμένη με το DNA της γερμανικής μάρκας και η τεχνογνωσία που απαιτείται για την κατασκευή τους είναι τεράστια. ¶λλωστε, δεν χαρακτηρίζονται τυχαία ως αυτοκίνητα αξιόπιστα, φιλικά και ικανά για να ικανοποιήσουν όλες τις καθημερινές ανάγκες.

    Επειδή λοιπόν τα νέα σύγχρονα μοντέλα της Opel "φοράνε" συστήματα και εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι αυτονόητο πως και την συντήρηση τους πρέπει να την αναλαμβάνουν οι άρτια καταρτισμένοι πάνω στην μάρκα, επισκευαστές. Μηχανικοί που έχουν αφιερώσει πολλές εργατοώρες αποκτώντας know how πάνω στα συγκεκριμένα μοντέλα. Specialists που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες καλής συντήρησης του κατασκευαστή, χρησιμοποιώντας και τα κατάλληλα κατά περίπτωση ανταλλακτικά.

    56 χρόνια εμπειρίας & know how στα μοντέλα της Opel

    Αν λοιπόν είστε και εσείς οπαδός της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και κάτοχος ενός από τα μοντέλα της Opel, σίγουρα γνωρίζετε το "όνομα" Opel Στρουμπάκος. Το όνομα της επιχείρησης είναι συνδεδεμένο με αυτό τoυ Brand της Opel εδώ και έξι δεκαετίες. Μία δημοφιλής, στους κατόχους Οpel, επιχείρηση με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλής κατάρτισης τεχνικό προσωπικό. Με έδρα στον Πειραιά.

    Οι αξιόπιστες υπηρεσίες που παρέχει η Opel Στρουμπάκος αγγίζουν ένα premium επίπεδο. Κάτι το οποίο έχει συντελέσει στα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και πιστότητας κατόχων-πελατών.

    Προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το συνεργείο αποτελεί και την 1η επιλογή "δύσκολων πελατών" όπως είναι οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές - οδηγοί Τaxi , που οδηγούν μοντέλο Opel. Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν το αυτοκίνητο ως το βασικό εργαλείο της δουλειάς τους. Γι' αυτό το λόγο η επιλογή του συνεργείου τους δεν είναι μία απόφαση που την παίρνουν χωρίς πολύ ψάξιμο ενώ σίγουρα στην επιλογή τους συμβάλει και το ότι η Opel Στρουμπάκος επιβραβεύει την προτίμηση τους με ειδικά πακέτα προσφορών συντήρησης που καλύπτουν τις special ανάγκες αυτών των επαγγελματιών.


    Το συνεργείο της Opel Στρουμπάκος λειτουργεί στον Πειραιά, σε περιοχή εύκολα προσβάσιμη και από την Αθήνα. Πρόσφατα η επιχείρησή τους προχώρησε σε πλήρη αναβάθμιση και επέκταση των χώρων της με ένα νέο κτίριο πίσω από την ΔΕΗ Καμινίων και σας περιμένει για γνωριμία σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

    Ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο "σπίτι της Opel"

    Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "σπίτι" των Opel και όχι άδικα αφού στις εγκαταστάσεις της εταιρίας προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης. Από ένα απλό service και έναν τυπικό έλεγχο, μέχρι και επισκευές φανοποιείας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κος Στρουμπάκος έχει συνάψει συνεργασίες ετων με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών Opel κάτι που του επιτρέπει να τα προσφέρει σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μέσα από μια γκάμα επιλογών και λύσεων.

    Αν ψάχνετε να αγοράσετε Τaxi Opel, βρίσκεται !

    Aν είστε επαγγελματίας στο κλάδο των Ταξί και ψάχνετε το καινούριο σας "εργαλείο δουλειάς", στην Opel Στρουμπάκος θα μπορέσετε να το αποκτήσετε άμεσα!

    Τα επιλεγμένα μοντέλα Taxi που διαθέτει, πωλούνται σε άριστη κατάσταση με γνήσια χιλιόμετρα ενώ είναι δεκτός κάθε έλεγχος τους!

    Μπορείτε να τα αποκτήσετε με 0% προκαταβολή και είναι ετοιμοπαράδοτα σε όλη την Ελλάδα κάθε 15 ημέρες. Η βαφή γίνεται στο ανάλογο χρώμα κάθε πόλης!

    Στις Best 30 επιλογές των αναγνωστών του Autotriti

    Σε όλα τα πιο πάνω αξίζει να προστεθεί και η αναγνώριση της δημοφιλίας της Opel Στρουμπάκος από το κοινό αναγνωστών του Autotriti.gr. Στην μεγάλη έρευνα Best Συνεργεία αυτοκινήτου 2021 η επιχείρηση ψηφίστηκε, τον μήνα Μάιο, μέσα στα Τop 30.

    Δείτε περισσότερα για το Συνεργείο Opel Στρουμπάκος στο παρακάτω βίντεο!

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
    ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

    • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

      DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

      DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
       2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών