• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Θέματα αγοράς mtx

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/7/2002
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/7/2002

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
OPEL vs VW
 

Γερμανικοί (ανοιχτοί) λογαριασμοί...
 

Οι φίρμες Opel και VW αποτελούν τις δύο δημοφιλέστερες γερμανικές κατασκευάστριες εταιρείες, σύμφωνα με τις πωλήσεις της περιόδου Ιαν.-Μάι. 2002. Στόχος τους είναι φυσικά η αναρρίχηση σε ακόμα υψηλότερες θέσεις και "όπλα" τους τα πολύ καλά προϊόντα τους σε όλες τις κατηγορίες.

αραδοσιακά" τα μοντέλα των εταιρειών Opel και VW βρίσκονται αντιμέτωπα στα κυριότερα τμήματα της αγοράς, όπως είναι η μικρή, μικρομεσαία, μεσαία και μεγάλη κατηγορία. Οι προτάσεις των εν λόγω εταιρειών συγκαταλέγονται πάντα στη λίστα με τις επιλογές του υποψήφιου αγοραστικού κοινού. Αυτό αποδεικνύει αν μη τι άλλο το πόσο ολοκληρωμένα είναι τα προϊόντα των δύο εταιρειών και τη βαρύτητα που αυτά έχουν στις κατηγορίες όπου ανήκουν. 
Πιο συγκεκριμένα στη μικρή κατηγορία έχουμε δύο νέα μοντέλα, τα Corsa και Polo με την πρόταση της VW να έχει λανσαριστεί μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα μικρομεσαία μοντέλα Astra και Golf έχουν παράλληλη εμπορική πορεία και συμπληρώνουν φέτος 5 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Στη μεσαία κατηγορία το εντελώς νέο Vectra βρίσκει απέναντί του το πολύ καλό Passat. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις των δύο εταιρειών σε μικρότερα τμήματα της αγοράς που έχουν σκοπό να διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων τους αλλά και να ενισχύσουν το κύρος της κάθε φίρμας. Στις σελίδες που ακολουθούν δείτε την απευθείας αντιπαράθεση των μοντέλων σε κάθε κατηγορία. Η παρουσίαση περιλαμβάνει και μοντέλα που δεν έχουν λανσαριστεί ακόμα στην ελληνική αγορά.


 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - OPEL vs VW
 
Γερμανικοί (ανοιχτοί) λογαριασμοί...
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Corsa vs Polo
Astra vs Golf
Τα... παιδιά της πόλης
Οικογενειακά και πολυτελή
Vectra vs Passat
Για... λίγους
Με πολυχρηστικό προφίλ