• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  8/11/2005
Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2005
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Opel Vectra 1,6 του 2000
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας του Vectra κρίνεται ως πολύ ικανοποιητικός, ενώ η αξιοπιστία, η μεταπωλητική αξία και η σχέση τιμής - απόδοσης (value for money) είναι πολύ καλές.
Στα 17 χρόνια που παράγεται το Opel Vectra έχει προσελκύσει πλήθος αγοραστών, καθώς συγκαταλέγεται στα κορυφαία μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας. Αυτό που σας προτείνουμε, είναι το προϊόν της ανανέωσης που υπέστη το αυτοκίνητο το 1999.
Τι άλλαξε
Εξωτερικά, οι διαφορές (σε σχέση με το μοντέλο που παρουσιάστηκε το 1995) επικεντρώνονται στη σχεδίαση των -εμπρός και πίσω- προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων, ενώ το σχήμα της μάσκας τονίστηκε με τη χρήση χρωμίου. Σε επίπεδο μηχανικών μερών, η κυριότερη επέμβαση αφορά τη ρύθμιση και γεωμετρία της ανάρτησης. Παράλληλα, το σύστημα διεύθυνσης άλλαξε "εκ βάθρων", προσφέροντας καλύτερη αίσθηση στον οδηγό σε όλο το εύρος ταχυτήτων. Τα παραπάνω γίνονται αισθητά στο δρόμο, με τη σταθερότητα να είναι πολύ καλή στις ευθείες, ενώ στις στροφές οι κλίσεις διατηρούνται σε λογικά (και ασφαλή) επίπεδα. Οι χώροι επαρκούν για τη μετακίνηση μιας πενταμελούς οικογένειας, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 480 λίτρων έχει χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. O κινητήρας δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, μα κινεί αξιοπρεπώς το 1.311 κιλών αμάξωμα. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας κρίνεται ως πολύ ικανοποιητικός, ενώ η αξιοπιστία, η μεταπωλητική αξία και η σχέση τιμής - απόδοσης (value for money) είναι πολύ καλές.
Συν & πλην
(+): Χώροι, πλούσιος εξοπλισμός, άνεση ανάρτησης, ισχυρά φρένα, χαμηλό κόστος συντήρησης.
(-): Τραχύτητα κινητήρων, κιβώτιο που "παίζει", σκληρά καθίσματα.
Συχνότερα προβλήματα
• Φθορά αντλίας νερού
• Προβλήματα στα ηλεκτρικά
• Ευπαθές σύστημα ψεκασμού