• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  21/3/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/3/2006
TEST
Oδική συμπεριφορά
Οικογενειακός προσανατολισμός
chevrolet aveo - Στην αρένα των λεόντων… ρίχνει η Chevrolet το Aveo σεντάν. Ένα προσιτό και ευρύχωρο μικρομεσαίο αυτοκίνητο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας νέας οικογένειας με αξιώσεις. Το Aveo Sedan είναι άνετο και πολιτισμένο.
Η ανάρτηση έχει μαλακή ρύθμιση, με αποτέλεσμα οι κλίσεις υπό πίεση να προκαλούν υποστροφικές αντιδράσεις. Το Aveo Sedan, ωστόσο, μέχρι εκεί είναι άνετο και πολιτισμένο.
Κύριο χαρακτηριστικό της οδικής συμπεριφοράς του Aveo 4d αποτελεί η άνεση, που απορρέει από τη μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης. Έτσι, κατευθυνόμενο και προς τον οικογενειακό του προσανατολισμό, το μοντέλο παρέχει καλά επίπεδα άνεσης και καλή ποιότητα κύλισης. Βέβαια, σε αυτόν τον τομέα λαμβάνεται υπ' όψιν και ο θόρυβος, που στην περίπτωση του Aveo Sedan είναι αυξημένος. Οι έντονες κλίσεις του αμαξώματος δεν επιτρέπουν τη γρήγορη κίνησή του σε στροφές, ωστόσο, σε τέτοια περίπτωση, η υποστροφή ελέγχεται εύκολα, αφού κάνει προοδευτικά την εμφάνισή της. Το σύστημα διεύθυνσης παρέχει καλή αίσθηση και τα φρένα είναι αποδοτικά, ενώ ο επιλογέας παρουσιάζει ασάφεια κατά τις εναλλαγές.

 
 Chevrolet Aveo Sedan 1,2
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Oδική συμπεριφορά
Eσωτερικό - Χώροι
Χώροι