Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  4/4/2006
Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/4/2006
Θέματα αγοράς mtx
Οικογένεια Peugeot 307
Ένα 307 για τον καθένα
Η πεντάθυρη αποτελεί τη δημοφιλέστερη έκδοση του 307.
Μέσα στην καθημερινότητα της δουλειάς μας, ένας συντάκτης είχε την ευκαιρία να ζήσει μια εβδομάδα όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με τέσσερα διαφορετικά Peugeot 307 1,6. Οι εντυπώσεις αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον ξεχωριστό και συνάμα αναγκαίο χαρακτήρα της κάθε έκδοσης.
3θυρο για τον άντρα….
"Όμορφο, δυναμικό, σπορτίφ, το 3θυρο 307 ταιριάζει περισσότερο στον άντρα του σπιτιού. Ο 1.600άρης κινητήρας των 110 ίππων δεν αρνήθηκε σε καμία περίπτωση να αντεπεξέλθει στις γρήγορες διαθέσεις μου, ενώ το εσωτερικό με τις χρωμιωμένες επενδύσεις και την άφθονη χρήση αλουμινίου, μου δημιουργούσαν καθημερινά μια ευχάριστα σπορτίφ αίσθηση. Φυσικά, στην καθημερινή μου χρήση στα στενά δρομάκια της πόλης, εκτίμησα ιδιαίτερα την άνετη ανάρτηση και τα μαλακά καθίσματα, όπως και τις μικρές για την κατηγορία διαστάσεις του μοντέλου".Σ.Χ.
...5θυρο για τη γυναίκα
"Τι πιο άνετο και πρακτικό από το 5άθυρο 307 για την εργαζόμενη γυναίκα. Κάπως έτσι σκέφτηκα και το 307 5d αποτέλεσε τον εφήμερο -έστω- σύμμαχο για το… έτερόν μου ήμισυ. Οι εντυπώσεις της από την καθημερινή της χρήση με το αυτοκίνητο άκρως ενθαρρυντικές. Της άρεσε το ελαφρύ σε αίσθηση και συνάμα "κοφτερό" τιμόνι, εκτίμησε τη μαλακή ρύθμιση της ανάρτησης και, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους μεγάλους εσωτερικούς καθρέφτες στα σκιάδια (σιγά μην έχανε!). Δυστυχώς για μένα, ευτυχώς για αυτήν, το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 341 λίτρων έφτασε και περίσσεψε για μια εβδομαδιαία επίσκεψη στα καταστήματα του The Mall!".Σ.Χ.
Ήλιος, θάλασσα και το… Σε-Σε μου!
"¶ντε τώρα να αρνηθείς μια βόλτα στη θάλασσα σε γυναίκα. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που ξέρει, ότι έξω από το σπίτι της την περιμένει ένα γαλανοπράσινο Peugeot 307 CC, με άσπρα δέρματα! Τι να κάνεις λοιπόν, ανοίγεις τη μεταλλική, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή, ρυθμίζεις τους εξωτερικούς καθρέφτες και αφού σιγουρευτείς, ότι το αμόρε σου έχει βρει την πιο αναπαυτική θέση στο διπλανό κάθισμα, ξεκινάς το… cruising στην παραλιακή. Ειδικά, δε, στις ημέρες μας, όπου ο ανοιξιάτικος ήλιος δεν καίει το δέρμα, το 307 CC αποτελεί το απόλυτο μέσο καθημερινής απόδρασης".Σ.Χ.
Space Wagon για εκδρομή
"Καλή παρέα, όμορφο μέρος και ένα αυτοκίνητο -που χωρά σχεδόν τα πάντα- αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια εβδομαδιαία ανοιξιάτικη εξόρμηση. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε μια ηλιόλουστη Κυριακή της εβδομάδας και με σύμμαχο το 307 Space Wagon, αλλά και μαζί με το Θανάση, τη Μαρία και το Δημήτρη… πήραμε τα βουνά. Ο καλός καιρός και το πανέμορφο ελληνικό τοπίο μας επέτρεψαν να χαρούμε στο έπακρο τη μεγάλη πανοραμική οροφή, ενώ οι έξτρα δύο αποσπώμενες θέσεις της επταθέσιας έκδοσης χρησίμεψαν ως… αναπαυτικές πολυθρόνες στο "σαλόνι" της υπαίθρου!".Σ.Χ.