Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Θέματα αγοράς Μεταχειρισμένων

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  12/8/2008
Θέματα αγοράς mtx
Μεταχειρισμένο Peugeot 307 5d 1,4 16V 90ps του 2004
Ασφαλές και άνετο
Διαβάστηκε από 5205 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:12/8/2008
Το Peugeot 307 είναι ένα αυτοκίνητο, το οποίο παρέχει καλή οδική συμπεριφορά, άνεση και χώρους για τους επιβάτες αλλά και έναν κινητήρα 90 ίππων, που προσφέρει καλές επιδόσεις.
• Κινητήρας. Ο 16βάλβιδος κινητήρας 1,4 λίτρων αποδίδει 90 ονομαστικούς ίππους, καταφέρνει και κινεί ικανοποιητικά το αμάξωμα των 1.196 κιλών, προσφέροντας καλές επιδόσεις από στάση και εν κινήσει. Η λειτουργία του είναι πολιτισμένη σχεδόν σε ολόκληρο το φάσμα των στροφών, με μοναδικό μειονέκτημα μία μικρή υστέρηση που παρουσιάζει στις χαμηλές στροφές.
• Οδική συμπεριφορά. Στο δρόμο το γαλλικό μοντέλο παρουσιάζεται αρκετά προβλέψιμο και ασφαλές. Το σύστημα διεύθυνσης ικανοποιεί με τη λειτουργία του, αλλά παρέχει κάποια ασάφεια στα χέρια του οδηγού. Στις στροφές οι τάσεις υπερστροφής κάνουν πολύ δύσκολα την εμφάνισή τους και είναι απόλυτα ελεγχόμενες, ενώ οι κλίσεις του αμαξώματος είναι έντονες, αλλά δεν επηρεάζουν την τροχιά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τρομάζουν τον οδηγό. Αυτό συμβαίνει διότι η ρύθμισή τους δε στοχεύει στη σπορτίφ οδική συμπεριφορά, αλλά στην πλήρη άνεση των επιβατών.
• Εσωτερικό - Χώροι. Στο εσωτερικό του 307 συναντάμε πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στον τομέα των υλικών συναρμολόγησης, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι η εξαιρετική ηχομόνωση. Η εργονομία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει εύκολη πρόσβαση σε χειριστήρια και διακόπτες. Στον τομέα των χώρων, το μικρομεσαίο Peugeot μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 επιβάτες, οι οποίοι θα αποκομίσουν θετική εντύπωση από τα μαλακά καθίσματα. Ικανοποιητικός για την κατηγορία είναι ο χώρος αποσκευών, ο οποίος έχει χωρητικότητα 341 λίτρων.
• Μεταπωλητική αξία. Το 307 έχει μέτρια μεταπωλητική αξία, λόγω της μεγάλης συχνότητας βλαβών που παρουσιάζει, αλλά και της αλλαγής του μοντέλου με το 308.
• Value for Money. Σύμφωνα με τον εξοπλισμό και τους χώρους που προσφέρει, αλλά και με την καλή οδική συμπεριφορά που διαθέτει, το Peugeot 307 1,4 λίτρων έχει καλή σχέση τιμής και αξίας.
ΣΥΝ & ΠΛΗΝ
(+): ¶νεση, χώροι επιβατών, οδική συμπεριφορά, ποιότητα υλικών
(-): Κατανάλωση, αξιοπιστία