• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  8/6/2010
Παρουσίαση
Οι υπηρεσίες After Sales της Ford
Η μετά αγορά εποχή…
Διαβάστηκε από 25828 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:8/6/2010
Μπορεί η Ford να μετρά περισσότερο από έναν αιώνα παρουσίας διεθνώς στο χώρο της αυτοκίνησης, όμως ο στόχος της συνεχίζει να είναι η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μέσω των ποιοτικών προϊόντων της, αλλά και των υπηρεσιών της μετά την πώληση. Στο αφιέρωμα του τεύχους που κρατάτε εστιάζουμε στις Αfter Sales υπηρεσίες της εταιρείας και αναλύουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Η εξέλιξη των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών απαιτούν ολοένα και μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τομέα του service και της επισκευής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που οι περισσότερες εταιρείες τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει μεγάλα ποσά στη βελτίωση των υπηρεσιών After Sales. Γι αυτό το λόγο, μέσω συνεχών ερευνών στους ιδιοκτήτες οχημάτων, η κάθε εταιρεία ελέγχει/βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που αφορούν στη μετά την αγορά χρήση του αυτοκινήτου. Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει τις εργασίες συντήρησης, την παροχή εγγύησης (μηχανικά, ηλεκτρικά μέρη, βαφή, κ.ά.) και γενικότερα την εξυπηρέτηση του πελάτη, αποτελώντας την πιο "κρίσιμη" περίοδο, αφού ο καθένας προσδοκεί σε μια απροβλημάτιστη με το αυτοκίνητό του συμβίωση. Το παραπάνω φυσικά εξαρτάται κυρίως από την τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου, αλλά και από τις υπηρεσίες της εταιρείας που έχουμε επιλέξει. 
Αfter Sales Ford
Με πάνω από 100 χρόνια λειτουργίας και με δραστηριοποίηση σε σχεδόν 200 χώρες ανά τον κόσμο, η Ford έχει θέσει ως στόχο όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο την πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, μέσω των υπηρεσιών After Sales. Στη χώρα μας, η Ford διαθέτει ένα πλήθος εξουσιοδοτημένων συνεργείων, με πλήρη γεωγραφική κάλυψη. Τα όσα ακολουθούν έρχονται να δώσουν επιπλέον πληροφορίες σε όσους ήδη έχουν κάποιο μοντέλο της Ford και φυσικά σε εκείνους που προτίθενται να αποκτήσουν κάποιο στο μέλλον.

 
 Οι υπηρεσίες After Sales της Ford
Τα βασικά σημεία των υπηρεσιών Ford After Sales
Διαστήματα service των μοντέλων της Ford*
- Ford C-Max Ti-VCT
- Ford Fiesta 1,4
- Ford Focus 1,6 Ti-VCT
- Ford Fusion 1,4
- Ford Galaxy 2,0
- Ford Ka 1,2
- Ford Kuga 2,5T
- Ford Mondeo 1,6
- Ford S-Max 2,0
Πλήθος αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα
Συνέντευξη με τον κ. Νίκο Νοταρά, Δ/ντή After Sales Ford Motor Ελλάς