Fiat Panda

87.530 Επισκέψεις στο άρθρο
Fiat Panda
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
To Fiat Panda είναι η δημοφιλέστερη πρόταση στην κατηγορία. Η τρίτη του γενιά που ακολουθεί το τετραγωνισμένο σχεδιαστικό μοτίβο, είναι όμορφη, λειτουργική και ικανή σε αστικές συνθήκες προσφέροντας παράλληλα καλούς εσωτερικούς χώρους.
 
Η γκάμα του
Το Panda αρχικά διατίθεται σε 2 εκδόσεις εξοπλισμού ενώ πέραν της βασικής με 1,2 λτ. κινητήρα, διατίθεται και με 0,9 λτ. κινητήρα βενζίνης και 1,3 λτ. diesel. Μαζί με την έκδοση φυσικού αερίου και την τετρακίνητη παραλλαγή του, αποτελεί το μοναδικό μίνι αυτοκίνητο με πλήρη γκάμα. 
 
Τι προσφέρει;
Στην βασική έκδοση Pop, το Panda διαθέτει λιτό εξοπλισμό περιλαμβάνοντας ωστόσο 4 αερόσακους, αιρκοντίσιον και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός. Με 400 ευρώ επιπλέον όμως και πάντα κάτω από τα 10.000 ευρώ προσφέρεται και στην έκδοση Lounge που διαθέτει επιπλέον ηχοσύστημα με MP3 και κάποιες εξωτερικές πινελιές που αναδεικνύουν την εικόνα του.  

Πως πάει;
Ο 1,2 8βάλβιδος  κινητήρας των 69 ίππων είναι παλαιάς κοπής μεν, αλλά ελαστικός, οικονομικός και αξιόπιστος στην πράξη. Το Panda «πατάει» καλά και μόνο όταν τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν, ο πίσω άξονας δείχνει ελαφρώς νευρικός πάνω από τα εγκάρσια σαμαράκια. Από την άλλη, το τιμόνι έχει καλή αίσθηση και διαθέτει έξτρα υποβοήθηση (επιλογή City) για άνετο παρκάρισμα.

Πως είναι μέσα;
Η μοντέρνα καμπίνα του Panda είναι καλοφτιαγμένη και κυρίως πρακτική (χώρος αποσκευών 225 λτ.) και άνετη για 4 επιβάτες, με δεδομένες τις compact διαστάσεις και την αστική ευελιξία του ιταλικού μίνι.

Τι παίρνεις; Αστικό χαρακτήρα και χώρους

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
CORAL GAS PASXA
skoda