Volkswagen up!

87.532 Επισκέψεις στο άρθρο
Volkswagen up!
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το VW up! είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μίνι αυτοκίνητα πόλης το οποίο συνεχίζει και στην ανανεωμένη πρόσφατη του έκδοση να αποτελεί ένα ικανότατο από κάθε άποψη αυτοκίνητο πόλης. 
 
Η γκάμα του
Το up! διατίθεται σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα (από 9.650 ευρώ και 9.990 ευρώ αντίστοιχα) σε 4 επίπεδα εξοπλισμού. Εφοδιάζεται με κινητήρες 1,0 λτ. και απόδοση 60, 75 και στην υπερτροφοδοτούμενη νέα έκδοση TSI, 90 ίππους. Επίσης διατίθεται και σε έκδοση φυσικού αερίου αλλά και ηλεκτρική.
 
Τι προσφέρει;
Η βασική έκδοση που εξετάζουμε με κόστος 9.990 ευρώ, είναι λιτή και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της από τα βασικά, 4 αερόσακους και κλιματισμό.
 
Πως πάει;
Το up! είναι ένα ευέλικτο και πρακτικό αυτοκίνητο το οποίο τα καταφέρνει περίφημα σε αστικές καθημερινές συνθήκες. Ο κινητήρας των 60 ίππων συμπληρώνει τον αστικό του χαρακτήρα, κινώντας αξιοπρεπώς το ελαφρύ αμάξωμα του up!, διακρινόμενο όμως περισσότερο στον τομέα της κατανάλωσης. 

Πως είναι μέσα;
Αν και λιτό στην βασική έκδοση, το up! είναι ευχάριστο σε διάκοσμο, με την ποιότητα να είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας και της τιμής. Η συναρμολόγηση είναι κορυφαία και το φινίρισμα προσεγμένο ενώ οι χώροι του είναι καλοί για 4 επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 251 λίτρα.

Τι παίρνεις; Ξεχωριστή πρόταση, οικονομία, κύρος κατασκευαστή

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
MERCEDES NEW RANGE
OPEL