Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

(14/7/2011)

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ) με παρουσία των εθελοντών του διοργανώνει την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο νυχτερινό κέντρο «W Summer» στη Γλυφάδα και στο «Heaven Café» στην Αίγινα με τη συμμετοχή της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσικλέτας Αίγινας, την εκδήλωση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» για 4η συνεχόμενη χρονιά σε περιοχές υψηλού κινδύνου για τροχαία συμβάντα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των νέων και η παρακίνησή τους για την καθιέρωση του «Οδηγού της παρέας» που δε θα πιει, ώστε να οδηγήσει με ασφάλεια τους φίλους του πίσω μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, αυξάνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση του κοινού και παρουσιάζοντας στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί:

Προκειμένου να αναγνωριστεί ως ο «Οδηγός της παρέας», οι εθελοντές θα του ζητήσουν να φορέσει ένα ειδικό βραχιολάκι. Όταν θα είναι ώρα να φύγει από το nightclub θα μπορεί να κάνει, με τη δική του θέληση ένα φιλικό αλκοτέστ για να δουν οι εθελοντές εάν τήρησε την υπόσχεσή του. Εάν πράγματι έχει διατηρήσει τον έλεγχο και δεν έχει πιει ο «Οδηγός της παρέας» θα επιβραβεύεται ενώ σε άλλη περίπτωση, οι εθελοντές θα συμβουλεύουν να αφήσει το όχημα και να γυρίσει σπίτι του με ταξί.

Το μήνυμα της βραδιάς είναι:

«Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας»

Η εν λόγω ενέργεια θα πραγματοποιηθεί και στις 15 Οκτωβρίου σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Hyundai
4green