Η στρατηγική ονοματολογίας της Peugeot αλλάζει (εδώ το νέο 301).

Η στρατηγική ονοματολογίας της Peugeot αλλάζει (εδώ το νέο 301).

Η νέα ονοματολογία της Peugeot

(29/5/2012)

Μαζί με την παρουσίαση του νέου 301 την προηγούμενη εβδομάδα, η Peugeot μας ενημερώνει και για την νέα ονοματολογία που θα χρησιμοποιεί πλέον στα μοντέλα της.

Έτσι, η Peugeot αναφέρει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ότι σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης, αυτό που θα αλλάξει θα είναι ουσιαστικάτο τρίτο ψηφίο στους κωδικούς που χρησιμοποιεί. Έως σήμερα στους κωδικούς τηςφίρμας, το πρώτο ψηφίο αναφέρεται στην κατηγορία του μοντέλου, το δεύτερο (πουείναι πάντα το 0) στην εταιρεία, και το τρίτο στη γενιά του μοντέλου, ενώ αυτάμε το διπλό 00 στο κέντρο (π.χ. 3008-5008), αφορούν σε μεγαλύτερα αμαξώματα.

Με τη νέα στρατηγική, τοτρίτο ψηφίο είναι αυτό που θα διαφοροποιηθεί. Εκεί θα έχουμε αποκλειστικά τιςεπιλογές 1 (για τα value for money, αυτοκίνητα),και 8 (για τα πολυτελέστερα μοντέλα). Όλα τα μοντέλα που ήδη χρησιμοποιούν το 8στο τέλος (π.χ. 308-3008) θα το κρατήσουν, και αυτά με τον κωδικό 7, θαχρησιμοποιούν το 8 στις επόμενες γενιές τους. Η Peugeot αναφέρειότι με τον τρόπο αυτό θα γίνει πιο εύκολα κατανοητό, το εάν κάθε μοντέλο είναικαλά εξοπλισμένο ή value for moneyέκδοση.

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO