Η Peugeot επιστρέφει στο Pikes Peak, όπου ο γνωστός Ari Vatanen είχε οδηγήσει πριν πολλά χρόνια με το 405 T16, σημειώνοντας ρεκόρ ανάβασης.

Η Peugeot επιστρέφει στο Pikes Peak, όπου ο γνωστός Ari Vatanen είχε οδηγήσει πριν πολλά χρόνια με το 405 T16, σημειώνοντας ρεκόρ ανάβασης.

H Peugeot επιστρέφει στο Pikes Peak

2.207 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2013)

Μετά από 25 περίπου χρόνια, η Peugeot επιστρέφει στο Pikes Peak, μια από τις πιο φημισμένες αναβάσεις στον κόσμο, με οδηγό αυτή τη φορά το Sebastien Loeb στο τιμόνι ενός ειδικά διαμορφωμένο 208 T16.

Η Peugeot επιστρέφει στο Pikes Peak, όπου ο γνωστός Ari Vatanen είχε οδηγήσει πριν πολλά χρόνια με το 405 T16, σημειώνοντας ρεκόρ ανάβασης. Όποιος δεν έχει δει την «ταινία» με τον Vatanen, θα σας πρότεινα να σταματήσετε και να πατήσετε την αναπαραγωγή στο παρακάτω σύνδεσμο και να συνεχίσετε μετά την ανάγνωση του θέματος. Θαυμάστε τον να οδηγεί με το ένα χέρι και με το άλλο να κρύβει τον ήλιο…
 
Στα χνάρια λοιπόν του Ari Vatanen θα πατήσει ο Sebastien Loeb, ο οποίος θα βρεθεί στην ανάβαση του Κολοράντο με ένα ειδικά διαμορφωμένο Peugeot 208 T16 στις 30 Ιουνίου. Η πίστα βέβαια δεν έχει μείνει όπως ήταν πριν από 25 χρόνια περίπου (χωμάτινη δηλαδή), αλλά έχει γίνει πλέον ασφάλτινη. Να θυμίσουμε ότι η ανάβαση αυτή ξεκινάει από τα 2.800 μέτρα και φτάνει τα 4.300 μέτρα, ενώ το μήκος της είναι περίπου 20 χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEXEN NFERA PRIMUS
peugeot