ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εως τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/4, οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Αθηνών-Κορίνθου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πραγματοποιούνται έργα για την κατεδάφιση της γέφυρας στο ύψος της Χ

Εως τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/4, οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Αθηνών-Κορίνθου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πραγματοποιούνται έργα για την κατεδάφιση της γέφυρας στο ύψος της Χαλυβουργίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

2.146 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2013)

Λόγω κατεδάφισης της γέφυρας στο ύψος της Χαλυβουργίας, η Τροχαία λαμβάνει μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου.

autotriti team

Από χθες έχουν ξεκινήσει τα έργα κατεδάφισης της γέφυρας στο ύψος της Χαλυβουργίας, λόγω της κατεδάφισης της γέφυρας. Έτσι, και σήμερα έχουν προγραμματιστεί από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της Τετάρτης: 
-Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Ασπροπύργου και του Ισόπεδου Κόμβου Διυλιστηρίων (Γέφυρα της Χαλυβουργίας Ελλάδος).
-Τμηματική κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, σε απόσταση 400 μ. πριν και έως τον Ισόπεδο Κόμβο Διυλιστηρίων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
-Τμηματική κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, σε απόσταση 400 μ. πριν και έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Ασπροπύργου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
-Τμηματική κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης σε απόσταση 100 μ. πριν τον Ισόπεδο Κόμβο Διυλιστηρίων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
-Τμηματική κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης σε απόσταση 100 μ. πριν και έως τον Ανισόπεδο Κόμβο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών κυκλοφορίας, τα οχήματα θα κινούνται: 
1) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο : Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου- Ισόπεδος Κόμβος Διυλιστηρίων-δεξιά προς Λ. Περιφερειακή Αιγάλεω- Ανισόπεδος Κόμβος Λ. ΝΑΤΟ/Λ. Περιφερειακής Αιγάλεω-Λ. ΝΑΤΟ-αριστερά Αγ. Γεωργίου-δεξιά Μεγαρίδος-Πλατεία Νεκροταφείου-δεξιά Α. Παπανδρέου-Πλατεία Σιντριβανιού-δεξιά στη Λ. Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου-Ανισόπεδος Κόμβος Ασπροπύργου (ισόπεδη διάβαση πεζών)-δεξιά Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου (κατεύθυνση προς Κόρινθο).
2) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα : Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου-κάτω από την γέφυρα Ασπροπύργου-αριστερά Λ. Δημοκρατίας-δεξιά Πλατεία Σιντριβανιού-δεξιά Ανδρέα Παπανδρέου-δεξιά Πλατεία Νεκροταφείου-δεξιά Μεγαρίδος-αριστερά Αγ. Γεωργίου-δεξιά Λ. ΝΑΤΟ (με κατεύθυνση προς Αθήνα)- Ανισόπεδος Κόμβος Λ. ΝΑΤΟ/Περιφερειακή Λ. Αιγάλεω- Περιφερειακή Λ. Αιγάλεω-κόμβος Διυλιστηρίων-αριστερά Ν.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου (με κατεύθυνση προς Αθήνα).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
ford
mercedes value