Το νέο Terrano της Nissan θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Duster της Dacia (εικόνα), στο πλαίσιο συνεργασίας των εταιρειών.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Terrano της Nissan θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Duster της Dacia (εικόνα), στο πλαίσιο συνεργασίας των εταιρειών.

Βασισμένο στο Duster το νέο Nissan Terrano

3.743 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2013)

Το δικό της Dacia Duster επιδιώκει να δημιουργήσει η Nissan. Έτσι, θα επαναφέρει το «σκληροτράχηλο» Terrano, με βάση τα μηχανικά μέρη του Duster κι ορισμένες αλλαγές στην εμφάνιση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nissan, στο πλαίσιο συνεργασίας με τη Renault και τη θυγατρική της Dacia, θέλει να ξαναδημιουργήσει το Terrano προκειμένου να ανεβάσει τις μετοχές της στην αγορά των SUV ανά τον κόσμο. Δεδομένου μάλιστα, ότι η Dacia έχει πετύχει σημαντικές πωλήσεις, όχι μόνο στις ανατολικές αγορές, αλλά και στην Ευρώπη, η Nissan θέλει να αξιοποιήσει και να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνεργασία και να δανειστεί για το Terrano πλατφόρμα και μηχανικά μέρη από το Duster. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι θα αναβιώσει το συγκεκριμένο όνομα, αλλά είναι πολύ πιθανό, καθώς η Nissan θεωρεί ότι ένα χαμηλού προϋπολογισμού SUV μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με ένα κλασικό όνομα.Ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αναμένουμε να υπάρχουν οι «πινελιές» της Nissan, καθώς αυτές θα διαφοροποιούν το νέο όχημα από το Duster. Αντίθετα, το νέο SUV της Nissan στο εσωτερικό, πέραν του λογοτύπου της εταιρείας, δεν φαίνεται να διαφοροποιείται σε κάτι άλλο, από την καμπίνα του Duster.Τώρα, ως προς τα μηχανικά σύνολα, αναμένουμε τους 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που θα συνδυάζονται με αυτόματα ή χειροκίνητα κιβώτια και μετάδοση της κίνησης, είτε στους μπροστινούς μόνο τροχούς (2κίνητες εκδόσεις), είτε και στους τέσσερις (4κίνητες).Τέλος, το νέο Terrano (ή όπως ονομαστεί) αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι τέλος του έτους, αρχικά στις ανατολικές χώρες και κατόπιν στην Ευρώπη. Επίσης η Renault-Dacia σχεδιάζει από τη μεριά της να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο Duster, το Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MORIAKOS CORAL GAS
moto