Μεγαλειώδη συνάντηση ετοιμάζουν οι φίλοι της Opel στη Βέροια.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεγαλειώδη συνάντηση ετοιμάζουν οι φίλοι της Opel στη Βέροια.

1η Πανελλήνια συνάντηση φίλων Opel 2016

4.901 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2016)

Μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του opelclub.gr για την πρώτη πανελλήνια συνάντηση. Πλέον ετοιμάζουν και τρίτο ξενοδοχείο αν χρειαστεί.

Το πρώτο επίσημο σωματείο φίλων της Οpel, το opelclub.gr διοργανώνει την 1η Πανελλήνια Συνάντηση για το 2016 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Μαρτίου στη Βέροια και καλεί όλους τους φίλους της Opel να συμμετάσχουν. Μάλιστα εκτός από τα μέλη του opelclub.gr θα συμμετάσχουν τα μέλη του Οpelsalonikafans καθώς και τα μέλη του Opel Corsa Opc (Greek Fan Club).
Σκοπός της συνάντησης είναι φυσικά να γνωριστούν καλύτερα όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, από όλες τις πόλεις της Ελλάδας και να ανταλλάξουν απόψεις για το κοινό πάθος τους, τα αυτοκίνητα της μάρκας της Opel.
Ενδεικτικό της προσοχής που έχουν δώσει οι οργανωτές στη συνάντηση είναι πως έχουν κανονίσει ακόμη και ημέρα και τόπο φωτογράφισης. Συγκεκριμένα, την Κυριακή, στις 11:00, τα αυτοκίνητα θα πάνε σε ειδικό σημείο της πόλης για την αναμνηστική φωτογράφηση. Μάλιστα έχουν προγραμματιστεί και διάφορα events, ενώ θα υπάρξει και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα συνοδευτεί από πολλά δώρα.
Το opelclub.gr εφιστά την προσοχή όλων στις μετακινήσεις τους, ενώ στο μέτρο του εφικτού αυτές θα γίνουν οργανωμένα και με πιστή τήρηση του Κ.Ο.Κ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδρομής, τη διαμονή και το κόστος μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.opelclub.gr ή το facebook της ιστοσελίδας ΟpelClub.gr.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πλέον το πρώτο ξενοδοχείο... γέμισε και πλέον υπάρχει και δεύτερο το οποίο είναι θέμα χρόνου να γεμίσει και αυτό για αυτό βιαστείτε!

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση του opelclub θα λάβει χώρα από τις 12 έως και τις 14 Μαρτίου.

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση του opelclub θα λάβει χώρα από τις 12 έως και τις 14 Μαρτίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto