" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Απόδοση ίση με το εικονιζόμενο, περιορισμένης παραγωγής, Corsa OPC Nurburgring Edition θα έχει το νέο Opel Corsa OPC, το ντεμπούτο του οποίου αναμένεται να γίνει τον προσεχή Μάρτιο.

Νούμερα επιδόσεων δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά υπενθυμίζουμε πως το Corsa OPC Nurburgring Edition με την ροπή των 280 Nm, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα.

210 PS για το Corsa OPC

Διαβάστηκε από 5559 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2014

210 ίππους ισχύος θα έχει το νέο Opel Corsa OPC ξανά από 1.600άρη turbo κινητήρα, ενώ αναμένεται να κάνει το 0-100 χλμ. σε χρόνο κοντά στα 6,8 δλ. Το ντεμπούτο του θα γίνει τον Μάρτιο.

 
Ένα εσωτερικό έγγραφο της Opel αποκαλύπτει πως η νέα εκδοχή του Corsa OPC θα φέρει ένα 4κύλινδρο turbo μοτέρ 1,6 λίτρων, η απόδοση του οποίου θα ανέρχεται στους 210 ίππους, μια τιμή που συνιστά μια αύξηση 18 ίππων από το υπάρχον μοντέλο. Έτσι, το νέο μοντέλο θα πιάσει σε ισχύ την έκδοση Corsa OPC Nurburgring Edition, η οποία κατασκευάστηκε σε 500 μόλις αντίτυπα.

Νούμερα επιδόσεων δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά υπενθυμίζουμε πως το Corsa OPC Nurburgring Edition με την ροπή των 280 Nm, κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα. Οπότε, αναμένουμε πως το νέο Corsa OPC, το οποίο θα συνεχίσει να διατίθεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, θα έχει αντίστοιχες, αν όχι καλύτερες επιδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει τον προσεχή Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Tags: OPEL CORSA, opc