300.000 αυτοκίνητα ετησίως από την Xiaomi

300.000 αυτοκίνητα ετησίως από την Xiaomi

2.604 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Μέχρι και 300.000 αυτοκίνητα ετησίως θα μπορεί να παράγει το νέο εργοστάσιο που θα δημιουργήσει η Xiaomi στην Κίνα!

300.000 αυτοκίνητα ετησίως θα παράγει το εργοστάσιο της Xiaomi

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Xiaomi έχει επισημοποιήσει την είσοδό της στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ανακοινώνοντας ένα προς ένα τα βήματά της που θα την καταστήσουν ικανή να παράγει καινούργια αυτοκίνητα με το λογότυπό της. Το νέο βήμα που γνωστοποίησε ο κινεζικός γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών (και όχι μόνο) αφορά την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου που θα έχει έδρα το Πεκίνο της Κίνας και θα μπορεί να παράγει έως και 300.000 οχήματα το χρόνο!
 

Το 2024 θα ξεκινήσει η παραγωγή

Οι αρχές από την πρωτεύουσα της Κίνας αποκάλυψαν ότι το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις. Η Xiaomi θα δημιουργήσει επίσης τα κεντρικά γραφεία για το τμήμα αυτοκινήτων της, καθώς και γραφεία πωλήσεων και έρευνας. Δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει η κατασκευή της νέας εγκατάστασης, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, λέει ότι το εργοστάσιο θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή το 2024, όπως έχει ανακοινωθεί προγενέστερα από την κινεζική εταιρεία.
 

Δεν υπάρχουν στοιχεία για το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η Xiaomi ανακοίνωσε τη δημιουργία της Xiaomi EV Company Limited, της αυτοκινητοβιομηχανίας της, η οποία ήδη μετράει 300 υπαλλήλους. Η Xiaomi δεν έχει παρουσιάσει ακόμη το πλάνο της που να αφορά το πρώτο της ή και τα επόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει, κάτι που μένει να φανεί μελλοντικά. Φυσικά δεν θα μας εκπλήξει αν αυτό θα είναι SUV, που ως γνωστόν έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Δείχνει τη δύναμή του ο Κινέζος «γίγαντας».
-Η Xiaomi θα κατασκευάσει εργοστάσιο που θα παράγει 300.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα ετησίως.
-Το 2024 θα ξεκινήσει η παραγωγή.
Θα βρουν μπελά με την Xiaomi οι άλλες μάρκες αυτοκινήτων, όπως έχει γίνει με τα κινητά ή θα είναι διαφορετικά τα πράγματα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda