• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

«Το θέλω, το θέλω, το θέλω! Ένα τέτοιο να μου πάρεις!»

Στο δρόμο το Hyundai i10 πατάει γερά, δίνοντας την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Το νέο Toyota Aygo διαθέτει δυναμική και επιθετική σχεδίαση που κερδίζει το νεανικό κοινό.

Το Ford Fiesta είναι ξεκούραστο στον αυτοκινητόδρομο και ευχάριστο υπό πίεση.

Οι compact εξωτερικές διαστάσεις και η ευελιξία μέσα στην πόλη είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην οδική συμπεριφορά του Nissan Micra.

4 μοντέλα πόλης με δελεαστικά χαρακτηριστικά

23.466 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/8/2014

Ένα τέτοιο να μου πάρεις… θα σου πουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και εσύ θα ενδώσεις, αφού κατά βάθος τέτοιες μικρές λιμουζίνες σε προσιτή τιμή, που δεν καίνε τίποτα και έχουν προηγμένη τεχνολογία θα θέλεις να τις κρατήσεις ως δώρο για τον ίδιο σου τον εαυτό.

 
«Το θέλω, το θέλω, το θέλω! Ένα τέτοιο να μου πάρεις!» Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές αυτήν την φράση, όμως εσείς από την πλευρά σας μάλλον θα έχετε προσπαθήσει να βρείτε μια δικαιολογία, ώστε να αποφύγετε την αγορά.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, δικαιολογία δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει, επειδή τα τέσσερα αυτά αυτοκίνητα που εμφανίζονται πιο κάτω έχουν τέτοια προσόντα που δεν μπορείς τους αντισταθείς. Για παράδειγμα, είναι compact σε διαστάσεις και ευέλικτα στην πόλη, όμως στο εσωτερικό τους είναι ευρύχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 4 ενήλικες με τις αποσκευές του. Ταυτόχρονα, έχουν τεχνολογίες που θα ζήλευαν μεγαλύτερα αυτοκίνητα (για παράδειγμα κάποιο φρενάρει μόνο του), ενώ κάτω από το καπό τους βρίσκονται οικονομικοί σε κατανάλωση κινητήρες, που μπαίνουν ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο και οι οποίοι χαρίζουν γρήγορες επιδόσεις. Και τέλος -το σημαντικότερο μάλιστα- έρχονται με τιμή που δεν μπορείς να τους αντισταθείς για αυτά που προσφέρουν. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά…