Service, Φανοποιεία, Ασφάλειας, Όχημα εξυπηρέτησης πελατών. Τα 4 σημεία-κλειδιά της  Ford Car Center

Service, Φανοποιεία, Ασφάλειας, Όχημα εξυπηρέτησης πελατών. Τα 4 σημεία-κλειδιά της Ford Car Center

4 σημαντικοί λόγοι να απευθυνθείτε στο service της Ford CAR CENTER

2.999 Επισκέψεις στο άρθρο

Κανείς δε γνωρίζει το αυτοκίνητό σας καλύτερα από τους ειδικούς. Απευθυνθείτε στην Ford Car Center, επιλέξτε το Ford Service Μικρό ή το Ford Service Μεγάλο και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια των ειδικών!

1. ServiceΑπευθυνόμενοι στην Ford Car Center μπορείτε να γνωρίζετε από πριν το κόστος της συντήρησης του οχήματός σας, χωρίς να χρειαστεί να θυμάστε ούτε την ηλικία του οχήματος, ούτε ποιο service πρέπει να γίνει. Επιλέξτε απλώς το Ford Service Μικρό ή το Ford Service Μεγάλο.2. ΦανοποιείαΕπιπλέον της Οδικής Βοήθειας, με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford, σας παρέχεται και δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος για ένα χρόνο.
Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα είτε από θραύση κρυστάλλων, καλέστε στο 210.480.5620, και άμεσα θα επωφεληθείτε με:
  • Επιτόπου συμπλήρωση και παραλαβή του εντύπου υπεύθυνης δήλωσης ατυχήματος ή/και φιλικού διακανονισμού, λήψη φωτογραφιών & σύνταξη φακέλου από το συνεργάτη της υπηρεσίας Φροντίδας Ατυχήματος που μεταβαίνει άμεσα στον τόπο του συμβάντος
  • Δωρεάν μεταφορά του οχήματός σας εάν ακινητοποιηθεί
  • Επικοινωνία με την ασφαλιστική σας εταιρεία για τη διεκπεραίωση της δήλωσης
  • Επισκευή του οχήματος από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford με χρήση πάντοτε γνήσιων ανταλλακτικών
  • Παροχή οχήματος εξυπηρέτησης (με περιορισμούς)
  • Διασφάλιση της διατήρησης της αντιδιαβρωτικής εγγύησης του οχήματός σας
Στην Ford Car Center μπορούν να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε κρύσταλλο σε οχήματα κάθε τύπου, μοντέλου ή ηλικίας και η τεχνική αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο όχημά σας είναι εγγυημένη για όσο καιρό το κατέχετε ή το χρησιμοποιείτε, συνήθως ΔΩΡΕΑΝ εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας περιλαμβάνει κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.
Δεν είναι μόνο το εμπρόσθιο παρμπρίζ που μπορεί να χτυπηθεί ή να σπάσει. 
Μπορούν επίσης να αντικαταστήσουν το πλαϊνό ή το οπίσθιο κρύσταλλο εύκολα και γρήγορα..Δεν έχετε ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;Εάν η ασφάλεια σας καλύπτει την θραύση κρυστάλλου, τότε οι υπηρεσίες της Ford Car Center είναι ΔΩΡΕΑΝ για εσάς. Σε αντίθετη περίπτωση, επικοινωνήστε με την εταιρεία για να σας εξυπηρετήσουν αναλόγως.3. ΑσφάλειεςΗ Car Center, σε συνεργασία με την Executive Insurance Brokers A.E., που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα μέλη του Συνδέσμου Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.), παρέχει ειδικά προγράμματα ασφάλισης για κάθε κατηγορία οχήματος και για κάθε ανάγκη του πελάτη. Οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες είναι οι εξής:
  • INTERAMERICAN
  • ATE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
  • CHARTIS (AIG GREECE)
4. Όχημα Εξυπηρέτησης ΠελατώνΔε χρειάζεται πια να ανησυχείτε για τις μετακινήσεις σας όσο διάστημα θα επισκευάζεται το αυτοκίνητό σας. Η Car Center, με την υπηρεσία «Όχημα Εξυπηρέτησης Πελατών» της Ford, σας παρέχει όχημα για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνει το δικό σας στο συνεργείο ή στο φανοποιείο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center