H Fiat επενδύει στη Ρωσία

H Fiat επενδύει στη Ρωσία

(4/3/2011)

Η Fiat SpA ανακοίνωσε ότι υπέβαλε Υπόμνημα Προθέσεων στο Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με ένα έργο που αφορά τόσο την τοπική παραγωγή όσο και τη διανομή επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων.

Το έργο προβλέπει την ίδρυση μονάδας με δυνατότητα παραγωγής έως και 300.000 οχημάτων ετησίως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των νέων κανονισμών βιομηχανικής συναρμολόγησης μηχανοκίνητων οχημάτων που έχουν θεσπιστεί από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το σχέδιο προϊόντων θα βασίζεται κυρίως στην παραγωγή οχημάτων των κατηγοριών C και D, οχημάτων SUV και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Το έργο αυτό θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τις μάρκες Fiat και Jeep, ενώ προβλέπεται και η διανομή περιορισμένου αριθμού εισαγόμενων οχημάτων προκειμένου να ολοκληρωθεί η γκάμα προϊόντων.

Το σχέδιο θα συνοδεύεται από μια δέσμευση για περαιτέρω επέκταση και ενίσχυση του δικτύου διανομέων της Fiat, η οποία θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης και σε όλους τους υπάρχοντες πελάτες της.
ELASTIKA 2024
OPEL