ABT: Βελτίωση +30 άλογα στα υβριδικά του VW Group

ABT: Βελτίωση +30 άλογα στα υβριδικά του VW Group

2.738 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2021)

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος δίνει πλέον τη δυνατότητα να «πειράξεις» και να αυξήσεις την ιπποδύναμη του Plug-in υβριδικού κινητήρα σε Golf, Leon, A3 και Octavia.

Πακέτο New Generation για τα Plug-in

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι ιδιοκτήτες μοντέλων του VW Group έχουν την τύχη να μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή του αυτοκινήτου τους, με την βοήθεια ενός νέου πακέτου της ABT Sportline με το όνομα «New Generation» για το Plug-in υβριδικό σύνολο που έχει ως βάση τον βενζινοκινητήρα 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα.


+20 άλογα στην βενζίνη, +30 άλογα συνολικά

Με την βοήθεια της ABT προστίθενται 20 ίπποι για τον κινητήρα εσωτερικής καύσης φτάνοντας έτσι τους 180. Σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα μιλάμε για μια αύξηση της απόδοση που ορίζεται στους 30 ίππους, ανεβάζοντας την ονομαστική ισχύ του συνόλου στους 275 ίππους, βελτίωση αρκετά ενδιαφέρουσα για ένα μικρομεσαίο επαναφορτιζόμενο υβριδικό πρίζας.


Κοιτάει στα ίσια το GTI

Πλέον το GTE στην ευθεία κοιτάει στα ίσα το GTI αφού κάνει το 0-100 χιλιόμετρα/ώρα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα. Η διαφορά είναι αξιοσημείωτη, αν σκεφτεί κανείς τα 6,7 δευτερόλεπτα που δηλώνει η εταιρεία. Το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμο για τα περισσότερα μοντέλα του Group όπως το CUPRA Leon, CUPRA Formentor, Audi A3 TFSI-e, Skoda Octavia RS αλλά και για τα μεγαλύτερα μοντέλα σαν το VW Arteon και το Passat GTE.

Τι λες; Αφού τα Plug-in υβριδικά βγήκαν στο προσκήνιο για μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων. Τώρα, αξίζει να βελτιώσεις τέτοια μοτέρ; Ή μήπως, αφού προσφέρεται, μπορεί να το κάνατε κι εσείς;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center