• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
11 φωτογραφίες »

Πως το CR-V κάνει 1.000 χλμ. στην πόλη με 5,7 λτ./100 χλμ.

9.872 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2020)

Το υβριδικό CR-V πετυχαίνει χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία. Διαβάστε ποια είναι τα μυστικά του για να καταφέρει αυτές τις τιμές.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα


Η υβριδική τεχνολογία έχει μπει δυναμικά στην αυτοκίνηση, καθώς μπορεί και προσφέρει μεγάλη οικονομία στο καύσιμο, κερδίζοντας διαρκώς όλο και περισσότερους θιασώτες, καθώς έχουν το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης εντός πόλης. Και κακά τα ψέματα, η μεγάλη πλειοψηφία σε συνθήκες πόλης κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Μια εταιρεία με τη δική της ιστορία στην τεχνολογία υβριδικών οχημάτων είναι η Honda, η οποία έχει ενσωματώσει στο μεγάλο της SUV το CR-V ένα αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα. Τα αυτοφορτιζόμενα υβριδικά σύνολα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν με ορισμένη ταχύτητα, μέχρι λίγα χλμ. μόνο με την μπαταρία τους. Μάλιστα επειδή η μπαταρία επαναφορτίζεται διαρκώς κατά τη λειτουργία του οχήματος, από τον κινητήρα και το φρενάρισμα, μπορείτε συνολικά να κάνετε αρκετά χιλιόμετρα μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Η Honda για το CR-V υποστηρίζει πως το 82% μιας διαδρομής εντός πόλης μπορεί να γίνει με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)