4 φωτογραφίες »

Abarth 595 & 695: Όλα τα πυραυλάκια τσέπης στο πιάτο σας

18.035 Επισκέψεις στο άρθρο

H Αbarth έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα για το λιλιπούτειο πυραυλάκι της με εκδόσεις για κάθε γούστο. Τώρα, το καλοκαίρι, που βγαίνουν οι σκορπιοί, είναι και η ώρα του «Σκορπιού» της Abarth...

Περισσότερα από 70 χρόνια από την ίδρυση της, η Abarth, διατηρεί αναλλοίωτο το DNA που της ενέπνευσε ο ιδρυτής της, Carlo Abarth, και βασίζεται πάνω σε τρία σημεία: το ξεχωριστό στιλ, την υψηλή απόδοση και -βέβαια- το πάθος για τους αγώνες. Η Abarth, έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων για τα 595 και 695, η καθεμιά από τις οποίες εστιάζει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο στον αυθεντικό χαρακτήρα της φίρμας. Με τους αληθινούς σκορπιούς να βγαίνουν από τις κρυψώνες τους εδώ και λίγο καιρό -ένεκα καλοκαιριού- για να βρουν τα θηράματά τους, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε την πλήρη γκάμα εκδόσεων των «Σκορπιών» της Abarth.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αbarth 595
Tο 595 είναι το βασικό μοντέλο της σειράς. Παρέχει όλο το βασικό εξοπλισμό και τις επιδόσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία κάθε πραγματικού Abarth. Για παράδειγμα το 595 διαθέτει τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος, επιλογέα Sport που αλλάζει τη χαρτογράφηση του κινητήρα και του συστήματος διεύθυνσης, αλλά και εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα πέδησης με αεριζόμενους δίσκους 284χλστ. (εμπρός) και δίσκους 240χλστ. (πίσω). H ισχύς του πηγάζει από τον 4κύλινδρο T-Jet κινητήρα των 1.368 κ.εκ με απόδοση 145 άλογα και 206 Nm ροπής, με το 0-100χλμ./ώρα να γίνεται σε 7,8 δευτερόλεπτα και την μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 210 χλμ./ώρα.


Το Abarth 595.

Το Abarth 595.

Η τιμή του Abarth 595 ξεκινά από 19.250 ευρώ.
 

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center