Tο μοντέλο εντοπίστηκε χωρίς ίχνος καμουφλάζ!

Ακάλυπτο το ΜΙΝΙ John Cooper Works GP

3.186 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Η ΜΙΝΙ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δημοσίευσε κάποια teaser του John Cooper Works GP, ωστόσο από σήμερα μπορούμε να έχουμε καλύτερη οπτική με το μοντέλο, καθώς εντοπίστηκε χωρίς ίχνος καμουφλάζ!


Η εικόνα έρχεται από τη Γερμανία, όπου και εντοπίστηκε παρκαρισμένο το υψηλής απόδοσης μοντέλο, που εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα του παραδοσιακού JCW. Φυσικά διαφοροποιήσεις υπάρχουν όπως μαρτυρά η αναθεωρημένη μάσκα με μια μεγάλη κόκκινη «ζώνη» στη μέση που κόβει στα δύο τη γρίλια.
 
Αλλαγές έχουν υπάρξει και στα φτερά, όπως και στα καπάκια των καθρεπτών που έχουν λάβει ασημένιο χρωματισμό. Μένοντας στο πλάι μπορούμε ακόμα να δούμε την κόκκινη φαρδιά λωρίδα στo κάτω μέρος των θυρών, πάνω από τα μαρσπιέ, αλλά και τις ζάντες σε σχήμα σταυρού, που αφήνουν να φανούν οι κόκκινες δαγκάνες από το σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης.
 
Ενώ η MINI δεν έχει αποκαλύψει το αυτοκίνητο, έχει ήδη αποκαλύψει πολλά για αυτό. Τον Ιούνιο, η αυτοκινητοβιομηχανία επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο θα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo που θα προσφέρει περισσότερα από 300 άλογα. Ενώ οι τελικοί αριθμοί παραμένουν ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, να πούμε πως το John Cooper Works GP αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων κινητήρας βενζίνης που βρίσκεται στη νέα BMW M235i Gran Coupe. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να αναμένουμε ότι το μοντέλο θα έχει ισχύ 306 ίππων και 450 Nm ροπής.
 
Εκτός από τον ισχυρό κινητήρα, η MINI επιβεβαίωσε ότι το GP θα έχει «τεχνολογία ανάρτησης ειδικά σχεδιασμένη για το μοντέλο», βελτιστοποιημένη κατασκευή και συγκεκριμένες αεροδυναμικές ιδιότητες.
 
Τέλος, η παραγωγή θα περιοριστεί σε 3.000 μονάδες και οι παραδόσεις θα αρχίσουν το επόμενο έτος. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα.

VW LEASEPRO
test center