Αξίζει 23 χιλιάρικα αυτό το Opel Kadett;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αξίζει 23 χιλιάρικα αυτό το Opel Kadett;

5.402 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

Opel Kadett δημοπρατείται, με την αξία του να υπολογίζεται όσο ένα καινούργιο αυτοκίνητο σήμερα!

Σε δημοπρασία

Η Koenig είναι γνωστή για τις μετατροπές που έχει πραγματοποίησε σε αμαξώματα πολλών αυτοκινήτων. Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο Opel Kadett GSi του 1987 που βρίσκεται προς πώληση μέσω δημοπρασίας, συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Bodykit από την Koenig

Όπως μπορούμε να δούμε οι άνθρωποι της Koenig έχουν εξοπλίσει τον πρόγονο του Astra με ένα νέο bodykit. Το Kadett έχει κερδίσει ένα νέο αεροδυναμικό προφυλακτήρα, φαρδύτερα φτερά και ψεύτικα πλαϊνά ανοίγματα που είναι εμπνευσμένα από την θρυλική Ferrari Testarossa που έκανε θραύση τη δεκαετία του 1980. Στο πίσω μέρος μία μεγάλη αεροτομή πατάει στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, ενώ η γερμανική φίρμα το έχει εξοπλίσει και με ένα μοναδικό σετ τροχών. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί bucket καθίσματα, τιμόνι Momo, πεντάλ αλουμινίου και πατάκια Sparco, ωστόσο τα βλέμματα μαγνητίζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Έχει 177.710 χιλιόμετρα

Το Opel Kadett GSi εφοδιάστηκε με έναν ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 16 βαλβίδων 2,0 λίτρων κινητήρα με 158 ίππους. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου υποστηρίζει πως έχει διανύσει 177.170 χιλιόμετρα, ωστόσο όπως φαίνεται στην αγγελία δεν συνοδεύεται από ιστορικό σέρβις. Ο αρχικός ιδιοκτήτης το αγόρασε καινούργιο το 1987, με το bodykit από την Koenig να τοποθετείται το 1990.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER