5 φωτογραφίες »

O 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας έχει ισχύ 306 άλογα και 450 Nm ροπής.

Aνανεωμένο MINI John Cooper Works Countryman

3.450 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2020)

Με 306 άλογα και 450 Nm ροπής, το ανανεωμένο MINI John Cooper Works Countryman κάνει το 0-100 σε μόλις 5,1 δευτερόλεπτα.


Η MINI προσέφερε ένα γερό φρεσκάρισμα στο F60 Countryman τον περασμένο Μάιο και τώρα, μέσα στο καλοκαίρι, παρουσιάζει την John Cooper Works έκδοση επιδόσεων του μοντέλου που πρόκειται να κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα αυτόν τον Νοέμβριο.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο τι υπάρχει κάτω από το καπό και για αυτό πρέπει να σημειώσουμε πως στο μηχανοστάσιο συνεχίζει να δίνει το παρών ο B48 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με ισχύ 306 άλογα και 450 Nm ροπής με την ΜΙΝΙ να υπόσχεται πως το 0-100χλμ./ώρα γίνεται σε 5,1 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα 8τάχυτο Steptronic αυτόματο κιβώτιο αλλά και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με μηχανικό διαφορικό στον εμπρός άξονα.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιες με αυτές που είδαμε πρώτα στο ανανεωμένο Countryman και περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα, νέα φώτα LED και καινούρια γραφικά Union Jack για τα πίσω φώτα, και πλήρως ανανεωμένο πίσω προφυλακτήρα που φέρει στις δύο άκρες του τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού θα βρούμε νέες λεπτομέρειες στο ταμπλό, νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 5 ιντσών προαιρετικά και ένα Connected Media σύστημα infotainment που περιλαμβάνει μια 8,8 ιντσών οθόνη αφής που περιβάλλεται από Piano Black φινίρισμα.

Τέλος, η MINI ισχυρίζεται πως το μοντέλο είναι «πάντα online» για να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε μια σειρά από εφαρμογές για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του οδηγού και των επιβατών.
 

NEO TRAFIC
vw