Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, όμορφη αισθητική και σύγχρονο διάκοσμο επιδεικνύει στο εσωτερικό του το ανανεωμένο Peugeot 308.

Στην οθόνη αφής και μέσω του νέου λειτουργικού, έχουν ενσωματωθεί οι ρυθμίσεις για τα επιμέρους συστήματα ασφάλειας, που προέρχονται από τα 3008 και 5008.

Οι χώροι παραμένουν πολύ καλοί τόσο για τους επιβάτες, αλλά ιδιαίτερα για τις αποσκευές τους με χώρο 420 λίτρων.

Εσωτερικό: Μικρές αλλαγές, παραμένει καλό ποιοτικά και ευρύχωρο

35.619 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Η ανανεωμένη έκδοση του Peugeot 308 δεν φέρει σχεδόν καμία διαφορά όσον αφορά στον διάκοσμο, με μοναδική αλλαγή την προσθήκη πάνελ διακοπτών -που αφορούν μερικά από τα συστήματα ασφάλειας που έχουν προστεθεί-,  αριστερά από τον οδηγό. Κατά τα άλλα η λογική σχεδίασης i-Cockpit παραμένει το κυρίαρχο χαρακτηριστικό και της ανανεωμένης έκδοσης, με μικρό τιμ  όνι, ανεξάρτητο πίνακα οργάνων και περιορισμό των διακοπτών στην κεντρική κονσόλα. Η οθόνη αφής των 9,7 ιντσών του συστήματος infotainment έχει νέο λειτουργικό και προσφέρει πιο εύκολο χειρισμό ενώ φυσικά παρέχει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones. 
Ποιοτικά, η εικόνα είναι και πάλι εξαιρετική με πολύ καλά χρησιμοποιούμενα υλικά και ιδιαίτερα στο πάνω μέρος του ταμπλό, καλό φινίρισμα και αψεγάδιαστη συναρμολόγηση. Οι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 ή με μικρές παραχωρήσεις -από το εσωτερικό πλάτος του πίσω καθίσματος- για 5 επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να έχει όγκο 420 λίτρων, τιμή από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda