Ανανεωμένο VW T-Roc cabrio: Oι τιμές του στην Ελλάδα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο VW T-Roc cabrio: Oι τιμές του στην Ελλάδα

5.750 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Η «καλοκαιρινή» έκδοση του VW T-Roc προσφέρεται πλέον ανανεωμένη στην Ελλάδα με τις τιμές να ξεκινούν από 32.400 ευρώ με τον TSI των 110 ίππων.

Στην χώρα μας το φρεσκαρισμένο T-Roc cabriolet

Τις τιμές με τις οποίες διατίθεται στην Ελλάδα το ανανεωμένο T-Roc cabriolet έκανε γνωστές η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen. To cabrio SUV της γερμανικής μάρκας προσφέρεται πλέον σε δύο επιλογές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 32.400 ευρώ στα 110 άλογα, από 36.900 στα 150 PS

Πρώτο βήμα στην γκάμα του ανανεωμένου T-Roc cabrio είναι ο 1.000άρης TSI των 110 ίππων και 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με τιμή από 32.400 ευρώ. Το μοτέρ σύμφωνα με την VW έχει μέση κατανάλωση 6,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές του δεν το αφήνουν να κινηθεί ελεύτερα στον Δακτύλιο αφου φτάνουν τα 142γραμ.C02/χλμ. Η δεύτερη επιλογή είναι ο 1.500άρης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης που αποδίδει 150 άλογα και συνεργάζεται με DSG κιβώτιο με τιμή από 36.900 ευρώ. Η κατανάλωση σε αυτή την περίπτωση είναι κατά μέσο όρο 6,2 λτ./100χλμ και οι εκπομπές φτάνουν τα 149γραμ.CO2/χλμ.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει: οθόνη αφής 8 ιντσών, 2 θύρες USB-C interface εμπρός και 2 στη ν κεντρική κονσόλα πίσω (μόνο φόρτιση), αισθητήρες φωτεινότητας με φώτα ημέρας, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, δερμάτινο πολυ-λειτουργικό τιμόνι, ζάντες 17 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, πίσω φώτα τεχνολογίας LED, adaptive Cruise Control με περιοριστή τα χύτητας, Bluetooth και μια πλήρη σουίτα από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Οι εξωτερικές αλλαγές στο ανανεωμένο T-Roc

Το ανανεωμένο T-Roc αποκτά στο εμπρόσθιο μέρος μία φωτιζόμενη LED μπάρα που διχοτομεί την γρίλια και συνδυάζεται με τους προβολείς matrix, ένα σχεδιαστικό μοτίβο το οποίο είδαμε πρώτη φορά στην όγδοη γενιά του Golf. Μιλώντας για τα φώτα, υπάρχουν νέα φώτα ομίχλης, ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος, τα οποία με επιπλέον κόστος διαθέτουν και δυναμικά φλας. Μικρό λίφτινγκ έχει γίνει και στους προφυλακτήρες, ωστόσο σε γενικές γραμμές το φρεσκάρισμα εστιάζει στη μάσκα και τα πίσω φώτα, ενώ από εκεί και πέρα, οι γραμμές διατηρούνται στα πρότυπα του προ ανανέωσης T-Roc.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto