Υιοθετεί πλήρως την V-Motion γρίλια της Νissan.

Στην Αμερική, θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις: Note S, Note SV και Νote SR.

Στις ΗΠΑ, oι τιμές του ξεκινούν από τα 12.500 ευρώ.

Στην Αμερική, θα εξοπλίζεται με έναν 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 109 ίππων.

Aνανέωση για Νissan Note

5.121 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

H Nissan παρουσίασε το νέο Note δίνοντας του ακόμα περισσότερο εξοπλισμό αλλά συγκρατώντας το κόστος στα ίδια επίπεδα με τον προκάτοχο του. Δείτε τη νέα του εμφάνιση. Τι λέτε;

Η Νissan αποκάλυψε το ανανεωμένο Νοte και του προσέφερε περισσότερο εξοπλισμό και ανανεωμένη εμφάνιση κρατώντας το κόστος στα ίδια επίπεδα τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.

Στην Αμερική, θα διατίθεται σε 3 εκδόσεις: Note S, Note SV και Νote SR και θα γίνεται διαθέσιμο με μια σειρά νέου εξοπλισμού ανάλογα με την έκδοση όπως immobilizer, κουμπί έναρξης του κινητήρα, ποδιές, μπροστά φώτα ομίχλης, 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο τιμόνι και καθίσματα από suede.
 
Παρατηρώντας την εμφάνιση του νέου Note, βλέπουμε ότι υιοθετεί πλήρως την V-Motion γρίλια της Νissan που είδαμε και στο ανανεωμένο Qashqai αλλά και ολόκληρη τη γλώσσα σχεδίασης της κοινοπραξίας Renault-Nissan.

Στην Αμερική, θα εξοπλίζεται με έναν 1.600άρη κινητήρα απόδοσης 109 ίππων και 144 Νm ροπής αλλά στην Ευρώπη πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα λάβει δάνειο τα μοτέρ που εξοπλίζεται το Μicra.

Στις ΗΠΑ, oι τιμές του ξεκινούν από τα 12.500 ευρώ.

Πώς σας φαίνεται;

peugeot
skoda