2 φωτογραφίες »

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός πριν από λίγο διάστημα προχώρησε στην αγορά ακόμα μίας αντιπροσωπείας.

Αντιπρόσωπος αυτοκινήτων ο Mark Wahlberg

2.293 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2020)

Μία νέα καριέρα στο χώρο του αυτοκινήτου έχει ξεκινήσει ο αστέρας του Hollywood, Mark Wahlberg ο οποίος αποσκοπεί να γίνει ένας πετυχημένος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός πριν από περίπου δύο χρόνια αγόρασε μία αντιπροσωπεία της Chevrolet στην πόλη Columbus του Ohio, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν του ήταν αρκετό. Έτσι πριν από λίγο διάστημα προχώρησε στην αγορά ακόμα μίας αντιπροσωπείας, αυτή τη φορά για τις μάρκες Buick και GMC. Μάλιστα όπως σημειώνουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το νέο κατάστημα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από αυτό της Chevrolet.  
 
Όπως και με την πρώτη εξαγορά, ο Wahlberg συνεργάστηκε με τον αντιπρόσωπο του Michigan, Jay Feldman, για να αγοράσει την αντιπροσωπεία Haydocy Buick-GMC, η οποία μετονομάστηκε αμέσως σε Mark Wahlberg Buick-GMC. Η συναλλαγή περιελάμβανε επίσης μια αντιπροσωπεία αυτοκινούμενων στο Columbus, η οποία από εδώ και στο εξής είναι γνωστή ως Mark Wahlberg Airstream & RV.
 
Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Mark Wahlberg εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη νέα του επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να επεκταθεί. Κλείνοντας να σημειώσουμε πως εκτός από τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ο Wahlberg κατέχει τα εστιατόρια Wahlburgers, όπως και μίας εταιρεία παραγωγής ταινιών, μια εταιρεία υγείας και ευεξίας και μια μάρκα νερού.

NEO TRAFIC
skoda