• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό & παραλιακή από τη 1 έως τις 8 το πρωί

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό & παραλιακή από τη 1 έως τις 8 το πρωί

8.431 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στον Κηφισό και στην παραλιακή από τη 1 τα ξημερώματα έως τις 8 το πρωί. Κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική και τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» έφερε την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Κηφισό από τη 1 τα ξημερώματα έως τις 8 το πρωί, σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, με αντικείμενο τη διαχείριση της κατάστασης που έχει προκύψει, στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όπως ανακοίνωσε ο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης:

  • Κλειστές θα μείνουν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική.

  • Ενθαρρύνεται η τηλεργασία σε όλο τον ιδιωτικό τομέα.

  • Κλειστά σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ιθάκη.


Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, o αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »