Απάτη Ρομά με αγγελίες αυτοκινήτων: 85.000€ από 60 άτομα

6.943 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

25 κατηγορούμενοι, αλλά μόλις 3 άτομα στη δίκη. Τα μέλη μιας οικογένειας Ρομά εξαπάτησαν 60 άτομα με αγγελίες για πώληση οχημάτων και μηχανημάτων, έχοντας «έσοδα» περίπου 85.000 ευρώ.

Η οικογένεια από την Νέα Κίο Αργολίδας είχε βρει τρόπο να εξαπατά υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων και μηχανημάτων στην Λάρισα, συλλέγοντας προκαταβολές μετά από την ανάρτηση αγγελιών για πώληση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχαν εξαπατήσει τουλάχιστον 60 άτομα, από τα οποία είχαν εισπράξει προκαταβολές άνω των 85.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Μετά από τις νόμιμες ενέργειες των εξαπατημένων, η αστυνομία ξεσκέπασε το κύκλωμα και οι 25 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας. Ωστόσο, από τους συνολικά 25 κατηγορούμενους παρέστησαν στη δίκη μόνο τρείς γυναίκες, ενώ οι υπόλοιποι συνεργοί τους έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται.

Το δικαστήριο επέβαλε σε όλους την ίδια ποινή φυλάκισης πέντε ετών, καθώς και χρηματική ποινή ύψους 1.500 ευρώ. Η έφεση δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα κι έτσι οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στη φυλακή, όπως θα συμβεί και με τους υπόλοιπους συγγενείς τους, όταν εντοπιστούν.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto