• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αποκαλύφθηκε το νέο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκε το νέο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander

4.502 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Τις πρώτες εικόνες του νέου Plug-In υβριδικού Mitsubishi Outlander παρουσίασε η ιαπωνική μάρκα, λίγες μόλις ημέρες πριν την πλήρη αποκάλυψη του PHEV μοντέλου της νέας γενιάς!

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Mitsubishi παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Outlander της τελευταίας γενιάς, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η ιαπωνική φίρμα προχώρησε στην αναβάθμιση του Plug-In υβριδικού μοντέλου της προηγούμενης γενιάς, μπερδεύοντας κάπως τα πράγματα. Σήμερα, η ιαπωνική φίρμα πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου PHEV Outlander, πριν από την 28η Οκτωβρίου, όταν και αναμένεται να λάβει χώρα η πλήρης παρουσίαση.

Η πλήρης αποκάλυψή του θα γίνει την 28η Οκτωβρίου.

Η πλήρης αποκάλυψή του θα γίνει την 28η Οκτωβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Δεν διαφέρει σχεδιαστικά η PHEV έκδοση  

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες η υβριδική έκδοση του νέου Outlander ακολουθεί πιστά τον σχεδιασμό του τυπικού μοντέλου. Φυσικά μία διαφορά είναι η επιπλέον θύρα για τη φόρτιση, ενώ ξεχωρίζει και από τη μαύρη οροφή που δημιουργεί διχρωμία και αντίθεση με το λευκό σώμα.
 

Διαφοροποιημένος ελαφρά ο πίνακας οργάνων 

Ίδια πορεία ακολουθεί και το εσωτερικό. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικός, καθώς διαθέτει ένα ειδικό τμήμα που πληροφορεί τον οδηγό για τον ηλεκτροκινητήρα και την κατάσταση της μπαταρίας. Εκτός από τις σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά την ποιότητα των υλικών και το επίπεδο τεχνολογίας, η καμπίνα έχει το πλεονέκτημα ότι παρέχει διάταξη τριών σειρών καθισμάτων, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη στο Plug-In υβριδικό μοντέλο της προηγούμενης γενιάς.
 

Στις 28/10 η πλήρης αποκάλυψη 

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν μυστήριο, αν και η Mitsubishi επιβεβαίωσε ότι έχει δώσει στο καινούργιο Outlander PHEV περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη μπαταρία για μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία. Περισσότερα στοιχεία για το ολοκαίνουργιο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander θα έχουμε μετά την 28η Οκτωβρίου, όπου και θα αποκαλυφθεί πλήρως.  

Πρώτη εμφάνιση της νέας υβριδικής γενιάς!
-Αυτό είναι το νέο Plug-In υβριδικό Mitsubishi Outlander.
-Με δυνατότητα τριών σειρών καθισμάτων.
-Ακολουθεί πιστά το σχεδιασμό του μη υβριδικού μοντέλου
Θα περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό σχεδιαστικά στο υβριδικό ή σου αρέσει όπως είναι;   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »